Η κ. Ειρήνη Εμπειρίκου δώρισε στην Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου δέκα χειμερινές στολές και η Φιλαρμονική εκφράζει τις ευχαριστίες…

2022_Filarmoniki_MOYSA

Η κ. Ειρήνη Εμπειρίκου  κοντά στη Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Ανδρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Φιλαρμονικής του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου (ΜΟΥ.Σ.Α.) εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους και ευχαριστούν και δημοσίως  την κ. Ειρήνη Εμπειρίκου, για την πρόθυμη και γενναιόδωρη προσφορά της ως προς την εξ’ ολοκλήρου κάλυψη του κόστους αγοράς 10 καινούργιων χειμερινών στολών της Φιλαρμονικής. Για την φιλαρμονική ορχήστρα μας η συνεισφορά αυτή αποτελεί σημαντική, έμπρακτη βοήθεια στην προσπάθεια που γίνεται από την έναρξη της φιλαρμονικής από τον Μουσικό Σύλλογο Άνδρου το 2009 μέχρι και σήμερα. 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΜΟΥ.Σ.Α. συμβάλλει στην συνέχιση και ανανέωση της πολιτιστικής ζωής της Ανδρου, ιδιαίτερα κατά τους δύσκολους για το νησί χειμερινούς μήνες. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος σε όλες τις Εθνικές Επετείους, τις θρησκευτικές εορτές, όπως για παράδειγμα ο εορτασμός της πολυούχου της Ανδρου Παναγίας Θεοσκέπαστης, τα διάφορα πολιτιστικά δρώμενα που διεξάγονται σε ανοικτούς χώρους, πλατείες (όπως τα κάλαντα την περίοδο των Χριστουγέννων) και εδώ και μερικά χρόνια στο Ανοικτό Θέατρο Ανδρου, όπου λαμβάνει μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδρου, διεξάγοντας συναυλίες και παίζοντας κομμάτια από Ελληνες και ξένους συνθέτες για το Ανδριακό κοινό και τους επισκέπτες του τόπου. Εκπροσωπεί επίσης το νησί του πολιτισμού, όπως αποκαλείται η Ανδρος, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ και διάφορες μουσικές εκδηλώσεις εκτός του νησιού.

Για τον μουσικό Σύλλογο η Φιλαρμονική σημαίνει πρώτα από όλα ομαδικό πνεύμα και συνεργασία, γνώση, κουλτούρα, πολιτισμός και δημιουργική απασχόληση. Στα χρόνια λειτουργίας της Φιλαρμονικής ορχήστρας μας άλλωστε, κάποιοι μαθητές συνέχισαν τις μουσικές σπουδές τους και εκτός του νησιού, ενώ ορισμένοι απέκτησαν και δίπλωμα σε κάποιο όργανο, ξεκινώντας σταδιοδρομία ως επαγγελματίες μουσικοί. Αυτό μας γεμίζει με συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης για το έργο που συντελείται στις τάξεις του ΜΟΥ.Σ.Α. από τη μία πλευρά, αλλά και για το γεγονός του οτι ένας πολιτιστικός Σύλλογος όπως ο ΜΟΥ.Σ.Α. συμβάλλει ουσιαστικά στην μουσική παιδεία του νησιού, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες εξέλιξης σε μικρούς και μεγάλους.

  Με την συμβολή σας αυτή, θα θέλαμε να γνωρίζετε οτι σας θεωρούμε και εσάς συνοδοιπόρο στο πολύτιμο έργο μας! Ευχαριστούμε πολύ.

Φιλαρμονική Μουσικού Συλλόγου Ανδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.