2ος καθαρισμός της παραλίας και βουτιά στο Ατένι! Ο πρώτος καθαρισμός στην παραλία του Ατενίου στέφθηκε με επιτυχία! 

Ateni 2022 ZotalisΟ οργανισμός Εναλεία σε συνεργασία με τα εγχειρήματα “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος” και Andros Routes (ΑΜΚΕ “Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου”) και τον Δήμο Άνδρου, στα πλαίσια της δράσης Mediterranean Clean Up, πραγματοποίησε το Σάββατο καθαρισμό στην όμορφη παραλία Ατενίου! Με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών και του αλιέα κ. Γιάννη Ζώταλη καταφέραμε να συλλέξουμε περίπου ένα τόνο απορρίμματα, κυρίως πλαστικά!

clean-up Ateni 2022-5

Σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Τηνιακό, τα πλαστικά που θα συλλεχθούν σε όλους τους καθαρισμούς θα οδηγηθούν σε έναν ειδικό κάδο στον όρμο Κορθίου και θα ανακυκλωθούν σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς ανακύκλωσης.

Ateni 2022-9

10:30 Τετάρτη 18 Μαΐου – Μεγάλη Παραλία Ατενίου

Σας καλούμε στο δεύτερο καθαρισμό μας στη μεγάλη παραλία του Ατενίου, καθώς ο μεγάλος όγκος των πλαστικών επιβάλλει και δεύτερο καθαρισμό.

Έχετε μαζί σας νερό και κολατσιό καθώς και το μαγιό σας για μια ωραία βουτιά μιας που ο καιρός προβλέπεται εξαιρετικός! 
Για δήλωση συμμετοχής για τον καθαρισμό της Τετάρτης αλλά και για τους επόμενους παρακαλώ στείλετε email στο info@androsroutes.gr ή καλέστε την Κατερίνα Πανταζή στο 6942653635. Οι επόμενες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.