Επικοινωνία του Δήμου Άνδρου με τον ΟΤΕ για τα προβλήματα τηλεφωνίας σε Βαρίδι και Παλαιστού (Δ.Ε. Υδρούσας)

Δελτίο τύπου Δήμου Άνδρου

Τηλεφωνικά τα προβλήματα σε Βαρίδι και Παλαιστού

Κατόπιν επικοινωνίας του Δήμου Άνδρου με το Τεχνικό Τμήμα Κυκλάδων ΟΤΕ σχετικά με την αδυναμία λειτουργίας τηλεφώνου στις περιοχές Παλαιστού και Βαρίδι, σας ενημερώνουμε, ότι οι τεχνικοί ΟΤΕ ξεκίνησαν από τις πρωινές ώρες εργασίες διόρθωσης της βλάβης και τελικώς αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που σχετίζεται με το Παλαιστού και το Κάτω Βαρίδι.

Η βλάβη που επηρεάζει την τηλεφωνική λειτουργία σε Άνω Βαρίδι και Καλυβάρι, απαιτεί, αντίθετα, περισσότερες εργασίες, οι οποίες προγραμματίζονται να υλοποιηθούν εντός των ημερών, σύμφωνα με τον ΟΤΕ.

Υπογραμμίζουμε ότι, οι βλάβες αφορούν όσους κατοίκους σε Άνω Βαρίδι και Καλυβάρι διατηρούν σύνδεση με τον ΟΤΕ. Για να μην μείνουν χωρίς τηλέφωνο, μπορούν να καλούν στο Τεχνικό Τμήμα Κυκλάδων του ΟΤΕ (2281095336, από τις 8μιση το πρωί έως τις 3μιση το μεσημέρι) και να δηλώνουν τον αριθμό σύνδεσης ΟΤΕ που έχει βλάβη, καθώς και έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου Cosmote, στο οποίο θα γίνει δωρεάν εκτροπή κλήσεων, μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος.   

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώνουμε οσονούπω.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    Εδώ γελάμε! Ο Ο.Τ.Ε περίμενε τον Δήμο για να προγραμματίσει τις εργασίες αποκατάστασης βλαβών, θέλει να μας ΄πει ο Δήμος ή απλώς για μια ακόμα φορά κάποιοι οικειοποιούνται την εργασία άλλων ανθρώπων; Σαν να κατάντησε αηδία αυτή η συμπεριφορά!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.