Με συντονισμένες ενέργειες της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Άνδρου και την πολύτιμη συνεργασία των ιδιωτών και του CTN η Άνδρος υποδέχεται ξένους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον τουρισμό. Έτσι μετά την αποστολή της βρετανικής The Sun ήρθε η σειρά των Γερμανών αρθρογράφων ενώ οι Ιταλοί θα επισκεφθούν το νησί μας στο τέλος του μήνα.

Γερμανοί τώρα και οι Ιταλοί έπονται στην Άνδρο

Η Άνδρος εντυπωσιάζει σημαντικούς Γερμανούς δημοσιογράφους! ​ ​ 

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ροή με δημοσιογραφικά ταξίδια που έχουν προγραμματιστεί για εφέτος με στόχο την προβολή της Άνδρου σε αγορές ενδιαφέροντος του εξωτερικού. Μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Άνδρου και με την ενεργό και πολύ αποδοτική στήριξη του δικτύου CTN Andros, δύο έγκριτοι Γερμανοί δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν αποκλειστικά το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων για να βιώσουν τη αυθεντική φιλοξενία και τις πολλές διαφορετικές πτυχές του προορισμού.

Σε ένα πολυήμερο και ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα από 16 έως 24 Μαΐου η δημοσιογραφική αποστολή εξερεύνησε ένα μεγάλο μέρος της Άνδρου, επισκέφτηκε γραφικά χωριά, ιστορικά μνημεία και πολιτιστικά και θρησκευτικά σημεία ενδιαφέροντος, εντυπωσιάστηκε από την άγρια φυσική ομορφιά, την έντονη εναλλαγή τοπίων και τις πανέμορφες παραλίες και βίωσε τη γνήσια πλευρά του νησιού, μέσα από δραστηριότητες και τη γευσιγνωσία τοπικών συνταγών.

Η δημοσιογραφική ομάδα αναχώρησε με άριστες εντυπώσεις από την Άνδρο, προκειμένου να δημιουργήσει αφιερώματα σε δύο από τις μεγαλύτερες Γερμανικές περιφερειακές εφημερίδες, τη «Neue Westfälische» με 220.000 αντίτυπα και τη «Neue Osnabrücker Zeitung» με 155.000 φύλλα κυκλοφορίας.

Με τον τρόπο αυτό, εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί αναγνώστες με ειδικά ενδιαφέροντα αναμένεται να ενημερωθούν σχετικά με το πολύπλευρο τουριστικό «προϊόν» που προσφέρει ο μοναδικός Κυκλαδίτικος προορισμός.

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί για την πολύτιμη συνεισφορά τους, το δίκτυο CTN Andros καθώς και όσες συμβεβλημένες τουριστικές επιχειρήσεις διαμονής, εστίασης, αναψυχής και μεταφορών – ξεναγήσεων συντονίστηκαν άριστα και συνέβαλλαν τα μέγιστα για την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος. Τα εύσημα αποδίδονται και στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries Andros για τη μετακίνηση των συμμετεχόντων. Μετά τις διαδοχικές αποστολές Αμερικάνων, Βρετανών, Ελλήνων και Γερμανών δημοσιογράφων, bloggers ή youtubers, σειρά έχει η οργάνωση ταξιδιού γνωριμίας από Ιταλία στα τέλη Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.