Δασικοί χάρτες: Τελευταία παράταση: 15 Ιουλίου 2022
Γ. Βρούτσης:  «Η κυβέρνηση δίνει παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου για υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες»
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας 

“Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την ενεργειακή κρίση οι οποίες δυσχεραίνουν τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών, σε συνδυασμό με τα τεχνικά προβλήματα στις ψηφιακές πλατφόρμες του Ελληνικού Κτηματολογίου, χορηγείται παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών για 45 ημέρες. Σημειώνεται ότι η παράταση αφορά στους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν εντός του 2021 για τους οποίους η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων εκπνέει στις 31 Μαΐου 2022”

Δασικοί χάρτες: Τελευταία παράταση: 15 Ιουλίου 2022
Η δήλωση Βρούτση

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με σημερινή του ανακοίνωση, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχωρά στην χορήγηση παράτασης για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες για 45 ημέρες ακόμη. Έτσι, η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι πλέον η 15η Ιουλίου 2022 και αφορά την υποβολή αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών που αναρτήθηκαν εντός του 2021 για τους οποίους η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων εκπνέει στις 31 Μαΐου.

Η θετική αυτή εξέλιξη, δίνει ένα ακόμη χρονικό περιθώριο στους πολίτες για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους και να υποβάλλουν τις αντιρρήσεις τους για τους δασικούς χάρτες». 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.