Μετά το Μπατσί, εκπέμπει SOS και το Απροβάτου

"Άνδρος Νέοι Ορίζοντες": Μετά το Μπατσί sos και το Απροβάτου
Σε μια εποχή κατά την οποία κάθε τουριστικός προορισμός που έχει σοβαρούς στόχους, το πρώτιστο που κάνει είναι να φροντίσει την εικόνα του. Όχι όμως αυτην που πλασματικά προβάλλει σαν “βιτρίνα”, αλλά εκείνην που θα αντικρίσει ο επισκέπτης όταν επισκεφτεί τον τόπο που του υπόσχεται αξέχαστες διακοπές.
Και επειδή η νοικοκυροσύνη φαίνεται από το πόσο ο νοικοκύρης σέβεται το χώρο που ζεί, ο κ. Λοτσάρης “φρόντισε για τα … καλύτερα”!
Ο λόγος για την κάκιστη εικόνα του γκρεμισμένου τοιχίου στο Μπατσί, που έρχεται να τη συμπληρώσει το άθλιο θέαμα του γκρεμισμένου δρόμου στο όμορφο χωριό του Απροβάτου.
Πέρασαν ήδη 9 μήνες από τον περασμένο Οκτώβριο και η κατάσταση παραμένει ίδια, με τον Δήμαρχο να σφυράει αδιάφορα, λές και το θέμα δεν τον αφορά.
Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα δρόμο που χρησιμοποιούν κάτοικοι, επισκέπτες και περιπατητές, ο κίνδυνος για ατυχήματα είναι σοβαρός με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια των ανθρώπων που διέρχονται από εκει, αλλά και για την προβολή του νησιού, για την οποία είναι υπεύθυνος ο κ. Λοτσάρης.
 
"Άνδρος Νέοι Ορίζοντες": Μετά το Μπατσί sos και το ΑπροβάτουΛογική η αγανάκτηση των κατοίκων που αναρωτιούνται ποιός θα έχει την ευθύνη αν συμβεί τραυματισμός και για ποιό λόγο δυσφημείται το γραφικό χωριό.
 
Καλούμε τον Δήμαρχο να αφήσει τις παιδαριώδεις προφητείες, να αφήσει τα πείσματα και να προχωρήσει άμεσα στα αυτονόητα έργα αποκατάστασης.
 
ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο δρόμος κατέστρεψε το χωριό, αλλά ήταν και απαραίτητος.. όποιος το γνώρισε όμως πριν τον δρόμο, νοιώθει πάντα μια θλίψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.