Η ιταλική PAI 3 απαθανάτισε την Άνδρο από γωνιά σε γωνιά σε ένα γεμάτο τετραήμερο που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Τουρισμού και το δίκτυο CTN Andros. Διθυραμβικό και το δελτίο τύπου της Επιτροπής: 

“Δημοσιογραφική αποστολή του καθιερωμένου Ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού RAI 3 επισκέφθηκε την Άνδρο το διάστημα 6-10 Ιουνίου 2022.

Τα εκτενή γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν για τους σκοπούς της δημοφιλούς εκπομπής KILIMANGIARO που αποτελεί μια εκ των μακροβιότερων ταξιδιωτικών σειρών της Ιταλίας αλλά και όλης της Ευρώπης καθώς από το 1998 συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων «πιστών» Ιταλών τηλεθεατών που ταξιδεύουν στον κόσμο και αναζητούν αυθεντικούς προορισμούς.

Τη σημαντική αυτή ευκαιρία προβολής για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων συνδιοργάνωσαν το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας με την προσωπική φροντίδα της διευθύντριας Κυριακής Μπουλασίδου σε συνεννόηση με τον Δήμο Άνδρου και το δίκτυο τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων CTN Andros. Μέσα σε ένα παραγωγικό τετραήμερο, το τηλεοπτικό συνεργείο είχε τη δυνατότητα να εξερευνήσει την εντυπωσιακή φύση και τις υπέροχες εξωτικές παραλίες του νησιού, να περιηγηθεί σε γραφικούς οικισμούς, να ανακαλύψει τα ιδιαίτερα μοναστήρια και να βιώσει εμπειρίες μέσα από μονοπάτια, γραφικά σοκάκια, ιστορικά μνημεία, εκκλησίες και σημεία εξαιρετικού πολιτιστικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος αλλά και να πάρει γεύση από την εξαιρετική τοπική κουζίνα.

Ο Δήμος και η Επιτροπή Τουρισμού ευχαριστούν το δίκτυο CTN Andros και όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις – μέλη του που συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε η αποστολή να αναχωρήσει με άριστες εντυπώσεις και πλούσιο υλικό με στόχο την ανάδειξη της Άνδρου στην πάντα σημαντική αγορά της Ιταλίας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.