Άνδρος: παγκόσμιος «hot» προορισμός! σύμφωνα με την βρετανική Evening Standard! Προορισμός που “πουλά” την γνησιότητά του, με ορίζοντα δεκαετίας. Η Επιτροπή Τουρισμού, οι Ανδριώτες επιχειρηματίες και το CTN εργάζονται μεθοδικά και με όραμα. Είθε η προσπάθεια να αποδώσει καρπούς.

Το δελτίο τύπου του Δ. Α.

Άνδρος: παγκόσμιος «hot» προορισμός!

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Άνδρος που βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους, ανερχόμενους και πιο «hot» προορισμούς του κόσμου σε λίστα https://www.standard.co.uk/escapist/best-holiday-destinations-2022-andros-seville-mexico-b1005843.html που ανακοίνωσε πρόσφατα η Βρετανική εφημερίδα Evening Standard μετά από έρευνα των συντακτών της.

Όπως αναφέρεται στην αρχή του άρθρου, «μετά από δύο χρόνια αδράνειας, οι ταξιδιώτες είναι έτοιμοι να επανέλθουν δριμύτεροι και να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες». Εκτιμάται σύμφωνα με το αφιέρωμα πως επτά ανερχόμενοι προορισμοί από όλο τον κόσμο μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα πλάνα των ταξιδιωτών για τα επόμενα χρόνια, μέσα στους οποίους εντάσσεται η Άνδρος ως ένας αυθεντικός και ποιοτικός προορισμός των Κυκλάδων με μοναδική αρχιτεκτονική και μαγευτική φύση που καθηλώνει τους επισκέπτες της. Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης το Πορτοπάλο στη Σικελία, τη Μασσαλία, το Τόδος Σάντος στο Μεξικό, την Εσαουίρα στο Μαρόκο, το Ρέικιαβικ, και τη Σεβίλλη. Σημειώνεται πως ξεκίνησε εχθές η νέα πρωτότυπη καμπάνια του Δήμου Άνδρου για την προβολή στην Αττική με slogan «Άνδρος… Αν θες να αποδράσεις!» Μέσα από 31 φωτιζόμενα πλαίσια σε 17 σταθμούς του Μετρό Αττικής, όπως για παράδειγμα Σύνταγμα, Εθνική Άμυνα, Αμπελόκηποι, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Πανόρμου και Πανεπιστήμιο, «ξετυλίγεται» για 14 ημέρες το νέο σκεπτικό που «συγκρίνει» διάρκειες διαδρομών στην Αθήνα με το σύντομο ταξίδι δύο ωρών για τον επίγειο παράδεισο της Άνδρου και αναδεικνύει το φυσικό κάλλος, τις δραστηριότητες, τα μοναστήρια, τα γραφικά χωριά και άλλες πτυχές του προορισμού! Παράλληλα, η Άνδρος θα προβάλλεται για ένα μήνα με μεγάλες εικόνες στις «πλάτες» δύο αστικών λεωφορείων που εκτελούν διαδρομές οι οποίες περιλαμβάνουν περιοχές όπως Πολύγωνο, Γλυφάδα, Ακαδημία, Μουσείο, Ακρόπολη, Κηφισιά, κ.α.

Άνδρος: παγκόσμιος «hot» προορισμός!

Ταυτόχρονα, συνεχίζουν οι δημοσιογραφικές αποστολές του Δήμου και της Επιτροπής Τουρισμού που έχουν ξεκινήσει από τον Απρίλιο και στοχεύουν σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ισραήλ, με τη στήριξη του δικτύου τοπικών επιχειρήσεων CTN Andros.

  Νίκος Μουστάκας

Αντιδήμαρχος Τουρισμού  Δήμος Άνδρου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.