Η Ένωσις Ανδρίων τιμά τη μνήμη του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΜΠΑΝΗ

Την Κυριακή 19 Ιουνίου,  ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνης του Νομού Κιλκίς, τέλεσε την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του ήρωα Συνταγματάρχη Αντώνιου Καμπάνη και των λοιπών Ανδρίων πεσόντων κατά τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912 και 1913.

Η Ένωσις Ανδρίων τιμά τη μνήμη του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΜΠΑΝΗ

Με μια σειρά εκδηλώσεων τιμήθηκε η επέτειος της απελευθέρωσης με αποκορύφωμα  την παρέλαση καθώς και το Τρισάγιο στη μνήμη του Ανδριώτη ήρωα με κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του που βρίσκεται στο πάρκο των Ανδριωτών.

 

Το στεφάνι εκ μέρους της Ένωσης Ανδρίων κατέθεσε ο αγαπητός, πρώην πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνη, Γιώτης Προδρομίδης.

 

Ελπίζουμε και ευχόμαστε του χρόνου αντιπροσωπεία της Ένωσης να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις κοντά σε αγαπημένους φίλους!

 

 

Δείτε το βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.