Η ομάδα της Οne Foot Forward, κάνοντας πάντα ένα βήμα μπροστά στον τουρισμό, με δέσμευση στην παροχή υψηλών υπηρεσιών και με άριστα καταρτισμένους tour leaders, αλλα κυρίως με μεράκι και αγάπη για τα ταξίδια και τη φύση, δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω, τη θάλασσα.

Δοκιμάσαμε καινούργιες εμπειρίες, νέους προορισμούς, τους περπατήσαμε, τους εξερευνήσαμε και είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε τα μυστικά τους, μαζί σας. 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη νέα δράση μας, με αφετηρία την Άνδρο και προορισμό τη Δήλο και τα γύρω νησιά. 

 3ήμερη Θαλάσσια Εκδρομή στη Δήλο, την Τήνο και τη Σύρο, με αφετηρία την Άνδρο. 

Ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθουν οι εκδρομές : 

από 11 Ιουλίου έως και 25 Ιουλίου & από 19 Αυγούστου έως και 15 Σεπτέμβριου

Με βασικό μας προορισμό το ιερό νησί, τη γενέτειρα του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος και αναλόγως του καιρού θα επισκεφθούμε τα νησιά της Τήνου και της Σύρου, ενώ παράλληλα θα έχουμε χρόνο για να βουτήξουμε όχι μόνο στα καταγάλανα νερά της Ρήνειας αλλά και εκεί που ίσως σπάνια κολυμπάει κανείς…

Η Δήλος, κιβωτός Ιστορίας για τον Κυκλάδικό και όχι μόνο πολιτισμό, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, το νησί που «βάφτισε» τις Κυκλάδες, ως νησιωτική συστάδα που αναπτύσσεται κυκλικά γύρω του, βρίσκεται μερικά μόλις μίλια μακριά από την Άνδρο.
Είναι ευκαιρία για μια μοναδική περιήγηση σε αυτόν τον μοναδικό τόπο με τον πιο ιδανικό τρόπο θαλασσοπορώντας προς αυτόν.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας και αναλόγως πάντα του καιρού θα έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε την ακτογραμμή της Τήνου, να γευτούμε την τοπική κουζίνα, να επισκεφθούμε και να εξερευνήσουμε την κομψή πρωτεύουσα των Κυκλάδων τη Σύρο.

Το πρόγραμμα που θα βρείτε στο site μας,  είναι ένα παράδειγμα του τι θα ζήσετε τις τρεις ημέρες ιστιοπλοΐα από την Άνδρο στη Δήλο και πίσω. Δεν ακολουθούμε την ίδια διαδρομή και το δρομολόγιο μπορεί να αλλάξει ελαφρώς λόγω των καιρικών συνθηκών και άλλων παραγόντων πέρα από τον έλεγχό μας. Να θυμάστε ότι δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στον καιρό! Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Λεπτομέρειες εδώ: https://tinyurl.com/y4pz22xc

Για οποιαδήποτε επιπλεόν πληροφορία και κόστη, παρακαλούμε επικοινωνήστε είτε με μειλ hello@onefootforward.gr είτε τηλεφωνικά :  +30 694 848 8907

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.