Τροχαίο στο Ζαγανιάρι
Photo: Team AndriakiPress

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα 15/7 το πρωΐ (περίπου 11:30) στον περιφερειακό δρόμο του Ζαγανιαρίου (κατεβαίνοντας στο χωριο προς την εκκλησία).

Τροχαίο στο Ζαγανιάρι
Photo: Team AndriakiPress

Τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος, ένας ηλικιωμένος άνδρας, του οποίου αποσπάστηκε η προσοχή -κατά δήλωση του- και βγήκε εκτός δρόμου με αποτεσμα να ντελαπάρει το αυτοκίνητο.

Τροχαίο στο Ζαγανιάρι
Photo: Team AndriakiPress

Στο σημείο έσπευσε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο που έκανε τον απεγλωβισμό, το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία ενώ διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος από το Α.Τ. Άνδρου

Τροχαίο στο Ζαγανιάρι
Photo: Team AndriakiPress

Σημειώνεται ότι ο ηλικιωμένος όταν ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο είχε τις αισθήσεις του και βαθύ χτύπημα στο χέρι που ήταν εγκλωβισμένο στην πόρτα του αυτοκινήτου του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.