Στις 11-13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοτική διαδικασία του καλοκαιριού στο νησί μας, η οποία κυμάνθηκε στα επίπεδα του Μαρτίου.  Συνολικά  συλλέχθηκαν 80 μονάδες αίματος, (44 στη Χώρα, 19 στο Κόρθι, και 17 στο Γαύριο). 

Ευχαριστούμε κυρίως τους αιμοδότες που προσήλθαν εν μέσω καλοκαιριού και έξαρσης COVID19, αλλά και τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τους φορείς, που υποστήριξαν και αυτή τη φορά το έργο μας, για την πολύ σημαντική συνεισφορά τους. O δήμος Άνδρου πάντα αρωγός στην διάθεση των απαραίτητων χώρων και το Κέντρο υγείας με σταθερά υποστηρικτικό ρόλο. Ο κ. Γιάννης Τηνιακός με το βιβλιοπωλείο Γραφή που πάντα επιμελείται δωρεάν τις αφίσες. Τα μέσα επικοινωνίας, (AndriakiPress, AndrosFilm, AndrosPortal), ο AsterasRadio, και τα social media που ενημερώνουν το κοινό. Τα εστιατόρια VERDE και ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ, για την δωρεάν παροχή γεύματος, την Μαρία Βενετίκη και τους αιμοδότες του Κορθίου, που πρόσφεραν κεράσματα.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνες για την διακίνηση του αίματος είναι οι Μαρία Βενετίκη, φαρμακοποιός, (2282022220) και Ουρανία Ταουσάνη, μαία ΚΥ (2282360000).

Ευελπιστούμε σε ένα υγιές και ευχάριστο καλοκαίρι για όλους και ελπίζουμε σαν σύλλογος να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες και το έργο που απαιτείται ώστε να δυναμώσει η τράπεζα αίματος του νησιού μας.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους.

Σύλλογος παροχής φροντίδας και κατ’ οίκον νοσηλείας Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.