Η Ανδρος της ζωής μας” και ο δήμαρχος Άνδρου διαπληκτίζονται για μια πρόσκληση που δεν έφτασε (;) δεν εστάλη (;). Με αφορμή την πρόσκληση βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά.

“Η Άνδρος της Ζωής μας”

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δημάρχου για τη διοργάνωση εκδήλωσης στο Κόρθι στις 26/7/22 για να τιμήσει δήθεν ο Δήμος τους ακτοπλόους πλοιάρχους και πλοιοκτήτες της γραμμής.

Μια πρόσκληση που δεν έφτασε; "Η Ανδρος της ζωής μας" και ο δήμαρχος Άνδρου

Στην ανακοίνωσή αναφέρονται ως διοργανωτές ο Δήμος, η Περιφέρεια και το Επαρχείο.

Φαίνεται, ωστόσο, να  ξεχνά ότι ο δήμος σε μια ευνομούμενη κοινωνία εκπροσωπείται από τους  δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι εκφράζουν τη βούληση των δημοτών της Άνδρου. ΟΧΙ μόνο δεν τους κάλεσε, αλλά ούτε τους ενημέρωσε για την εκδήλωση αυτή, ενεργώντας και πάλι σαν απόλυτος μονάρχης και ο  δήμος να είναι η ταβέρνα του.

Πολύ γρήγορα ξέχασε ότι είναι ένας δήμαρχος μειοψηφικός που μάλιστα σύμφωνα με τον Καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη εκλέχτηκε από γνωστούς μηχανισμούς που ίδιος  ενέκρινε και  που ακόμη  δεν έχει δώσει καμία εξήγηση παρότι όφειλε στο εκλογικό Σώμα.

Είναι τόσος δε ο οίστρος της αυτοπροβολής που τον διακατέχει, που έκανε  λάθος και ως προς τον τόπο που επέλεξε να κάνει τη γιορτή.

Αντί να τη διοργανώσει στο Γαύριο, που  αναμοχλεύει μνήμες και αγώνες από τα πλοία που πέρασαν και περνούν από το λιμάνι, με τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν όταν πνέουν  βόρειοι άνεμοι διάλεξε το Κόρθι για άγνωστους προς εμάς λόγους. Γιατί άραγε; Μήπως το απέφυγε γιατί θυμήθηκε ότι στο χώρο αυτό που προσεγγίζουν καθημερινά οι ναυτικοί μας ΚΑΤΕΔΩΣΕ  τους συμπατριώτες του που είχαν συγκεντρωθεί  για να  διαμαρτυρηθούν κατά της αλόγιστης χωροθέτησης ανεμογεννητριών στο νησί μας;

Σε κάθε περίπτωση όλο αυτό το τελετικό αντίστοιχο της εκδήλωσης για το Στρόφιλα μας μοιάζει μάλλον με ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ για ημέτερους.

ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΆΜΑΤΑ!!

Για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι είναι ένας δήμαρχος διχαστικός στους Ανδριώτες, αγνοώντας λέξεις όπως συναίνεση, συνεργασία, σύνθεση, ενότητα, ευγνωμοσύνη, εκτίμηση  απέναντι στους ναυτικούς μας  τους ανθρώπους του μόχθου που τόσα έχουν προσφέρει  στο νησί και την ελληνική οικονομία, υποβαθμίζοντας  με την αλαζονεία του μια τιμητική εκδήλωση σε ένα προσωπικό σόου.

Αυτά για την ώρα και θα επανέλθουμε και πάλι με τα γλέντια. Όμως με την ευκαιρία εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους τους ναυτικούς μας που κάτω από αντίξοες συνθήκες κράτησαν την Άνδρο όρθια σε χαλεπούς καιρούς, πολλοί δε από αυτούς δε γύριζαν ποτέ πίσω στα παιδιά τους και στις οικογένειες μένοντας για πάντα στην αγκαλιά του απέραντου γαλάζιου.

Η απάντηση Δ. Λοτσάρη

“Αυτο είναι το αποδεικτικό της προσκλήσης των δημοτικών συμβούλων στην αυριανή τιμητική εκδήλωση που εστάλει 13/07/2022. Προς αποκατάσταση της αλήθειας”.

Μια πρόσκληση που δεν έφτασε; "Η Ανδρος της ζωής μας" και ο δήμαρχος Άνδρου

Η συνέχεια στην απάντηση του δημάρχου

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ κ. ΛΟΤΣΑΡΗ.

Για άλλη μια φορά  ο Δήμαρχος Άνδρου ψεύδεται. Κανένας σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Άνδρος της Ζωής μας» δεν έλαβε καμία πρόσκληση για την προσωπική του φιέστα, συμπεριλαμβανομένου και του ανεξάρτητου κ. Μπακέλα, ενώ από την παράταξη του κ. Σουσούδη εξ όσων έχουμε μάθει μέχρι στιγμής  μόνο σε δύο-τρεις είχε σταλεί και μάλιστα με διαφορετικές ημερομηνίες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το email του δήμου είναι προβληματικό εδώ και καιρό. 

Ο πρώτος που αντιλήφθηκε το θέμα ήταν ο Σύμβουλος Σπύρος Τσαούσης με το domain andros.gr, στις 11 Ιουλίου απέστειλε σχετικό email, εκφράζοντας την ανησυχία ότι μπορεί να χαθούν και μελλοντικές αλληλογραφίες.

Μια πρόσκληση που δεν έφτασε; "Η Ανδρος της ζωής μας" και ο δήμαρχος Άνδρου  Μετά την επικοινωνία της γραμματείας του Δ.Σ. με τον υπεύθυνο τεχνικό, πιστοποιεί το τεχνικό πρόβλημα του andros.gr και δείχνοντας εξαιρετικό επαγγελματισμό, άμεσα δημιουργεί νέο email στο gmail μέχρι την επίλυση των θεμάτων.

Μια πρόσκληση που δεν έφτασε; "Η Ανδρος της ζωής μας" και ο δήμαρχος Άνδρου Προφανώς δεν λειτούργησαν εξίσου επαγγελματικά στο θέμα της πρόσκλησης που επικαλείται ο κ. Λοτσάρης, αφού στις 13 Ιουλίου αποστέλλουν email από ένα λογαριασμό που ήδη έχει πιστοποιηθεί ότι έχει πρόβλημα! Και το χειρότερο από όλα είναι ο κύριος Λοτσάρης δημοσιεύει ως αποδεικτικό την αποστολή email από την προβληματική διεύθυνση και όχι φυσικά κάποιο αποδεικτικό ανάγνωσης του παραλήπτη.

Μας θυμίζει την περίπτωση ψηφοφορίας για την έγκριση χρηματοδότησης  του ΧΥΤΥ στην Οικονομική Επιτροπή όπου δεν τους βγήκαν τα κουκιά. Όταν ζητήσαμε τα αποδεικτικά των ψήφων και ενώ το κινητό της γραμματείας δέχτηκε ΟΛΕΣ τις ψήφους, μας έστειλε ξαφνικά screenshot όλων των ψήφων από το κινητό του παραλήπτη (γραμματέας)… αλλά το αποδεικτικό της ψήφου της κ. Μπιθικώτση ήταν φωτογραφία από το κινητό του αποστολέα (δικό της) και όχι screenshot από το κινητό του παραλήπτη! Κάποια στιγμή θα δημοσιεύσουμε την εισήγηση του παρέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Πανάγου στην επιτροπή του άρθρου 152 όπου προσφύγαμε,  η οποία αποτελεί κόλαφο για τη διοίκηση Λοτσάρη.

Μια πρόσκληση που δεν έφτασε; "Η Ανδρος της ζωής μας" και ο δήμαρχος Άνδρου

Ιδού και το πλαστογραφημένο μήνυμα της κ. Μπιθικώτση

Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια αφορά την προχειρότητα  και τον ανεύθυνο και αδιαφανή τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση το Δήμου.

Και για να ξαναέρθουμε στο θέμα, η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Άνδρος της Ζωής μας» δεν έμενε τόσο πολύ στην πρόσκληση, αλλά στην ουσία και δεν είναι άλλος από τον τρόπο που αντιλαμβάνεται και συμπεριφέρεται ο Δήμαρχος ως μονάρχης στους συμβούλους, στους φορείς, τους πολίτες και τους κλάδους εργαζομένων στο νησί μας, για την οποία καμία απάντηση δεν είχαμε.

Καλά γλέντια στην προσωπική σας φιέστα, λοιπόν κύριε Δήμαρχε!!! Πιείτε και κανένα ποτήρι στην Υγειά μας!!!Και να θυμάστε ότι τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια.

“Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.