Θέση εργασίας για την διατήρηση & ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Άνδρου!

Ενδιαφέρεσαι να εργαστείς με καθεστώς μερικής απασχόλησης, στην γραμματειακή υποστήριξη δράσεων για τη διατήρηση και ανάδειξης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Άνδρου, με οφέλη για την τοπική κοινωνία;

Αναζητούμε συνεργάτη με ενθουσιασμό και περιβαλλοντική συνείδηση, που κατανοεί και νοιάζεται για την φύση, τον πολιτισμό και την ποικιλότητα της Άνδρου. Πρόκειται για μια θέση που προσφέρει πλούσιες εμπειρίες και ποικιλία καθηκόντων – οργάνωση γραφείου, επικοινωνία, προβολή και συντονισμό δράσεων.

Θέλεις να εργαστείς για την Άνδρο; Οι υποψήφιοι/ιες θα πρέπει να διαθέτουν άριστες ικανότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας σε ελληνικά και αγγλικά, να γνωρίζουν σε επαρκές επίπεδο τη χρήση προγραμμάτων word, excel, powerpoint, το πρόγραμμα διαχείρισης ιστοσελίδων wordpress, εφαρμογές cloud και εργαλεία επικοινωνίας whatsapp, viber καθώς και social media.

Θα προτιμηθούν μόνιμοι κάτοικοι Άνδρου ή εποχικοί, ωστόσο θα εξεταστούν και αιτήσεις υποψηφίων εκτός Άνδρου.

Αν καλύπτεις τις παραπάνω προδιαγραφές και σε ενδιαφέρει στείλε μας το βιογραφικό σου σε ελληνικά και αγγλικά στο info@androsresearchcenter.org μέχρι τις 2/08/2022!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.