Οι τάσεις του Αυγούστου – Κάνω πίσω για να πάω μπροστά

Οι τάσεις του Αυγούστου – Κάνω πίσω για να πάω μπροστά

Ο αγαπημένος μήνας των διακοπών και της απόδρασης, ξεκινάει με  αισιόδοξη και δοτική τάση αλλά γρήγορα αντιλαμβανόμαστε πως είναι παροδική.

Στις 2/8 η συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο, κλονίζει κάθε σταθερότητα και αιφνιδιάζει κάθε διάθεση. Οι εντάσεις και οι αντιδράσεις θα είναι συνεχείς και ως τις 15 Αυγούστου θα βιώσουμε ένα δύσκολο διάστημα, καθώς η κόντρα του Άρη με τον Κρόνο στις 7/8 έρχεται να μας αποδυναμώσει ακολουθώντας και άλλες πλανητικές όψεις.

Το ίδιο δύσκολο θα είναι σε κοινωνικό και γεωπολιτικό επίπεδο αλλά και με τις πυρκαγιές να μας πληγώνουν ακόμα περισσότερο.

Το διάστημα αυτό χρειαζόμαστε ξεκούραση ψυχολογική και σωματική και καλό θα ήταν να επιδιώξουμε διακοπές ή μια οποιασδήποτε μορφής ανάπαυλα.

Ακολουθεί η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στις 12 του μήνα στον Υδροχόο, που δεν θα είναι καθόλου ρομαντική και ηδυπαθής όπως έχουμε συνηθίσει να στέκεται στο μυαλό μας.

Σε αυτήν την Πανσέληνο καταλαβαίνουμε πού είμαστε ανεπαρκείς, αιφνιδιαζόμαστε με σκοπό να αλλάξουμε τα δεδομένα και πιεζόμαστε και απογοητευόμαστε πολύ.

Η δράση μας δεν έχει στόχο και σκοπό παρά μόνο αντιδράμε σπασμωδικά ως μόνη άμυνα στα γεγονότα.

Αυτοί που επηρεάζονται και δυσκολεύονται περισσότερο από όλους, είναι οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Ταύροι ιδίως οι γεννημένοι στο τέλος του 2ου δεκαήμερου και στις αρχές του 3ου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 20η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο γενναιόδωρο αλλά ο απόηχος του πρώτου θα μας συνοδεύει διαρκώς.

Στις 27 Αυγούστου η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα τακτοποιήσει πολλές ακαταστασίες μέσα μας και θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα.  Η οργάνωση και η τάξη του ζωδίου της Παρθένου θα είναι το κίνητρο για να κάνουμε έναν απολογισμό και να δράσουμε ανάλογα. Ωστόσο η δράση μας, τείνει να είναι νευρική και αδέξια και οι επιθυμίες μας θα έχουν απώλειες.

Αυτοί που θα δυσκολευτούν περισσότερο στα νέα ξεκινήματα είναι οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι, οι Ιχθύες και οι Τοξότες ιδίως οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 5ηη μοίρα των ζωδίων αυτών.

Είναι σημαντικό αυτόν τον Αύγουστο να βρούμε διεξόδους και να εκτονωθούμε με ό,τι και όσους αγαπάμε. Το σκληρό πρόσωπο της καθημερινότητας θα είναι υπαρκτό αλλά οφείλουμε να ψάξουμε για το αντίθετό του.

 

Κατερίνα Σαλωνίκη Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr

www.kosmogramma.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.