Andros. An island to remember
Photo: Elina Folerou

Με σύνθημα “Andros. An island to remember.” ή “Άνδρος ένα αξέχαστο νησί” -σε ελεύθερη μετάφραση- το CTN Andros παρουσιάζει την πρώτη από τις 3 προωθητικές ενέργειες που αφορούν στο τουριστικό προϊόν της Άνδρου.

Το “βαρύ πυροβολικό” της οικονομίας της χώρας μας είναι ο τουρισμός και η ναυτιλία. Η Άνδρος μπορεί και τα συνδυάζει. Στη ναυτιλία υπάρχουν ανδριώτικες οικογένειες που μετρούν πάνω από 200 χρόνια στο χώρο “φτάνοντας” το όνομα του νησιού στα πέρατα της γης, ενώ παράλληλα “έχτισαν” τη ναυτιλιακή παράδοση και τον εφοπλισμό. Η ενασχόληση με τον τουρισμό στην Άνδρο είναι σχετικά πρόσφατη σε σχέση με άλλα νησιά της πατρίδας μας. Είναι λοιπόν στο χέρι των και των επαγγελματιών το πως θα διαχειριστούν αυτή την προσπάθεια ώστε να αποφέρει στο νησί χωρίς να αλλοιώσει την ταυτότητά του.

Η δήλωση των επαγγελματιών του CTN

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τη πρώτη από μια σειρά προωθητικών κινήσεων που θα κάνει το δίκτυο επαγγελματιών CTN Andros. Τα βίντεο αυτά με εικόνες του νησιού μας θα προωθηθούν και θα προβληθούν με προωθήσεις μέσω των social media και της google. Έτσι θα προωθήσουμε παραπάνω την εικόνα του νησιού αλλά και των μελών του δικτύου μας διαδικτυακά με στόχο την προβολή του νησιού κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας μας θα είναι το “Andros. An island to remember.”»

Το video ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.