Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι

Συνεχίζοντας την παράδοση το Εμπειρίκειο Ίδρυμα βράβευσε και φέτος τους αριστούχους απόφοιτους του Επαγγελματικού και Γενικού Λυκείου Άνδρου.Και εις ανώτερα!

Το δελτίο τύπου

Την 4η Αυγούστου του 2022 πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αποφοιτησάντων αριστούχων μαθητών του Επαγγελματικού και Γενικού Λυκείου Άνδρου, Πάπα Άγγελου και Ιντζιρτζή Δήμητρας, από το “Εμπειρίκειον Ίδρυμα”.

Την βράβευση έκανε ο Διευθυντής του Ιδρύματος κος Μανώλης Ψυχάλης υπό την παρουσία του κου Δημήτρη Λάσκαρη, Έπαρχου Άνδρου. Κατόπιν της βράβευσης, ο κος Ψυχάλης και ο κος Λάσκαρης ευχήθηκαν στους αποφοιτήσαντες μαθητές καλή επιτυχία σε οποιαδήποτε επιλογή κάνουν από εδώ και πέρα στην ζωή τους και καλή σταδιοδρομία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.