Sold out η συναυλία Κότσιρα στο Ανοιχτό Θέατρο

Τα εισιτήρια για τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα έχουν εξαντληθεί θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές που οι θεατές στεκόταν ακόμη και όρθιοι στο τελευταίο διάζωμα του Θεάτρου. Τώρα λόγω αρίθμησης είναι σαφώς καλύτερα για όλους.

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας λοιπόν και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για το καλοκαίρι 2022, το οποίο θα παρουσιάσουν αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου στις 21.00 στο Ανοιχτό Θέατρο της Χώρας, στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου. 

Τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στον δημοφιλή ερμηνευτή, που εδώ και χρόνια μας συντροφεύει τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια με την εκφραστική φωνή του, τα τραγούδια του, παλιά και καινούρια, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, τις πάντοτε εμπνευσμένες διασκευές του και τις εξαιρετικές επιλογές του σε τραγούδια λαϊκά!

Φέτος, μας φέρνει δύο ακόμη τραγούδια, γραμμένα για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Σασμός”, που έχουν κυριολεκτικά λατρευτεί από το κοινό!

Το ομώνυμο “Σασμός”, ένα τραγούδι σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, είναι το τραγούδι που μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της επιτυχημένης σειράς, περιγράφοντας το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα. Και το “Φως”, μία δυνατή μπαλάντα για κάθε πτυχή του έρωτα και της αγάπης, ένα κομμάτι γεμάτο «Φως» σε μία εποχή που το σκοτάδι μοιάζει να κυριαρχεί. Και τα δύο με στίχους του ίδιου και μουσική του Νίκου Τερζή.

Ραντεβού το καλοκαίρι με όμορφα τραγούδια και ακόμα πιο όμορφες μουσικές βραδιές.

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι Κώστας Μιχαλός: κιθάρες HρακλήςΠαχίδης: τύμπανα Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο
Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί τρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας:Επιμέλεια ήχου Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί

Παραγωγή: MENTAARTEVENTS

Sold out η συναυλία Κότσιρα στο Ανοιχτό Θέατρο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.