Θ. Σουσούδης: Ένα χαρμόσυνο γεγονός η ίδρυση Λ.Τ. ΑΝΔΡΟΥΟι συναντήσεις του π. δημάρχου το 2015 και 2018

Θ. Σουσούδης: Ένα χαρμόσυνο γεγονός η ίδρυση Λ.Τ. ΑΝΔΡΟΥ

Ένα χαρμόσυνο γεγονός για την Άνδρο μας…… Με άπειρη χαρά αλλά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι η Άνδρος μας, απέκτησε το δικο της Λιμενικο Ταμειο και με το τρόπο αυτό διακαιωθήκαμε για όλες τις προσπάθειές μας για το ανεξάρτητο ΛΤ Ανδρου.

Ο σχεδιασμός και όλη η προσπαθεια ξεκίνησε αμέσως, από την αρχή της θητείας μας το 2014. Μέχρι το 2018 έγιναν τρια δημοτικά συμβούλια, του δήμου Άνδρου με ομόφωνες θετικές αποφάσεις. Καταφέραμε και πήραμε θετική απόφαση για ανεξάρτητο ταμείο από το δημο Τηνου το 2018. Θετική απόφαση και από το ΔΣ του Λιμενικου Ταμείου Τήνου Άνδρου το 2018. Ολοκληρώσαμε την μελέτη σκοπιμότητος και βιωσιμότητος του ανεξάρτητου Λιμενικού Ταμείου και τις καταθέσαμε το 2018. Το 2019 μπηκαν οι πρωτες υπογραφές απο τους υπουργους Ναυτιλίας και Εσωτερικών. Λόγω όμως των βουλευτικών εκλογών τον Ιούλιο του 2019, δεν προχώρησαν οι τελικές υπογραφές των τότε υπουργών για να γίνει το προεδρικό διάταγμα.

Επιτέλους τρία χρόνια μετά οι προσπάθειες μας δικαιώθηκαν μπήκαν οι τελικές υπογραφές και ένα έτοιμο έργο ολοκληρώθηκε. Ελπίζουμε να οργανωθεί σωστά το ΛΤ Ανδρου, από τη διοίκηση Λοτσάρη, να γίνει σωστή διαχείριση και τα χρήματα που αναλογούν στην Άνδρο, περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, να πιάσουν τόπο και όχι να σκορπιστούν σε απευθείας αναθέσεις και κακοτεχνίες. Αξίζουν συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, που αν και ο δήμος προχώρησε καθυστερημένα τις έτοιμες διαδικασίες, εν τούτοις έδωσε το πράσινο φως για το ανεξάρτητο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.