Το Λιμενικο Ταμείο Άνδρου θα έπρεπε να είναι ο ενωτικός κρίκος στην αλυσίδα της αυτοδιοίκησης. Θα έπρεπε…Μια αλυσίδα βέβαια είναι τόσο δυνατή, όσο ο πιο αδύναμος κρίκος της. Αυτά.

Ο Θ. Σουσούδης απαντά στις ευχές του Δήμου Άνδρου

Η απάντηση του Θ. Σουσούδη για τις …Καλές Διακοπές

Ο πανικός  που έχει κυριεύσει τον Δ. Λοτσάρη, αλλά και η αγοραία του συμπεριφορά, που ντροπιάζει όλους τους Ανδριώτες, τον έφεραν στο σημείο, να δημοσιεύσει  ένα κατάπτυστο κείμενο, έχοντας το θράσος  να το υπογράφει ως Δήμος Άνδρου.
 Δεν έχει το θάρρος ούτε  της προσωπικής του, αλλά ούτε και της παραταξιακής του υπογραφής.

Μια ανάρτηση ακατάληπτη σε ύφος χυδαίο, υποκριτικό, εκτός ελέγχου και κανόνων.
Τον έχουν όμως ήδη μάθει όλοι και δεν μας εκπλήττουν  τέτοιες συμπεριφορές.

Επί της ουσίας:

Τα περί Λιμενικού Ταμείου Άνδρου και την πλήρη δρομολόγηση του από την Δημαρχία μας τα έχω ήδη εκθέσει και όλοι γνωρίζουν την αλήθεια. 

Ας ενημερωθεί όμως ο Ανδριώτικος λαός για την “συνδρομή” του κυρίου Λοτσάρη στην απόφασή μας για ανεξάρτητο Λ.Τ. Άνδρου:

1.  Τον Νοέμβριο του 2018 στο ΣΑΣ (Συμβούλιο Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών)στην Σύρο, ως έπαρχος  ο κ.  Λοτσάρης, παρουσία δημάρχων, επάρχων και κυβερνητικών παραγόντων, προς έκπληξη όλων, ΑΡΝΗΘΗΚΕ δημόσια να στηρίξει την προσπάθεια για ανεξάρτητο
Λ.Τ. Άνδρου.

  1. Ποτέ δεν βοήθησε να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια, αντίθετα κωλυσιέργησε ως δήμαρχος  και αδιαφόρησε προκλητικά από το 2019 για τις μέχρι τότε ολοκληρωμένες διαδικασίες και τον πλήρη φάκελλο για την σύσταση του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου.
  2. Το θυμήθηκε μετά τους μνημειώδεις κι εξευτελιστικούς καυγάδες με τον απελθόντα πρόεδρο του Λ. Τ. Τήνου Άνδρου.
  3. Ύστερα από δύο χρόνια, τον Ιούλιο του 2021, αναγκάστηκε λόγω της διαμάχης, που ο ίδιος δημιούργησε, να φέρει στο συμβούλιο για εκ νέου ψήφιση-επικαιροποίηση, όλες τις αποφάσεις  και τις διαδικασίες που είχαν γίνει το 2014-2019.
  4. Όλη του η προσπάθεια, όπως ο ίδιος αναφέρει, ήταν να πηγαίνει από υπουργείο σε υπουργείο τα έγγραφα ιδιοχείρως, προκειμένου να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα.

Η κατάντια του όμως δεν τελειώνει εδώ,

Εκτός από τους ψευτοπανηγυρισμούς και την λάσπη γύρω από το θέμα του Λ. Τ. Άνδρου, τις τελευταίες μέρες τον απασχολεί πολύ και η προσωπική μου ζωή.

Και βέβαια, δεν τον αφορά τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, όμως θα του συνιστούσα να επισκεφθεί το Κ.Υ., έστω μια φορά,  για να καταλάβει την σκληρή καθημερινότητα, πριν αναφερθεί για το πώς επιλέγω να περνάω τις διακοπές  μου, όταν μου το επιτρέπει ο χρόνος  μου.
Όσο για τα «μπάνια του λαγού», ας ρωτήσει τους συνεργάτες του, κ. Γιαννίση και κ. Μπάλλα, ίσως έχει μια καλύτερη ενημέρωση.

Αντιθέτως,

Τόσο η παρουσία όσο και η απουσία του κυρίου Λοτσάρη μόνο κακό κάνουν στην Άνδρο που χρυσοπληρώνει τις εκτός έδρας μετακινήσεις  μέχρι το σπίτι του, η δε παρουσία του στο νησί συνδυάζεται μόνο με λαικισμούς και με ραδιουργίες εναντίον της αντιπολίτευσης και οικειοποίηση των έργων, που βρήκε έτοιμα προς υλοποίηση.

 Τα συρτάρια των υπηρεσιών του Δήμου του έδωσαν έτοιμο, ότι παρουσιάζει τώρα με τρία χρόνια καθυστέρηση, προεκλογικά ως δικό του.  Για τον λόγο αυτό και τον απορρυθμίζει κάθε αποκάλυψη των πραγματικών γεγονότων.

Ας ασχοληθεί επιτέλους,  με τα φλέγοντα θέματα της Άνδρου,

-με την έλλειψη νερού, για την οποία δεν έκανε το ελάχιστο έργο. Ας μας πει τι έκανε με τα χρήματα που βρήκε από εμάς για την Λειψυδρία, ύψους 300.000 ευρώ.

– Τι έκανε τρία χρόνια με την έτοιμη μελέτη συλλογής επιφανειακών υδάτων  των τριών υδατοδεξαμενών, της μελέτης Πεισία, που το χρησιμοποίησε προεκλογικά?

– για την χωματερή που καίγεται από τον Νοέμβριο, δείχνοντας πλήρη αναισθησία για τις επιπτώσεις,

-για την ανύπαρκτη ανακύκλωση, που εργαλειοποίησε προεκλογικά και τους κορόιδεψε όλους.

-για το διαλυμένο οδικό δίκτυο που ψευτομπαλώνει, στο τέλος του καλοκαιριού,

-για τους δρόμους που έχουν κλείσει από τα χόρτα .
κ.α.

Μέχρι τώρα ο πανικός κι ο τρόμος των αποκαλύψεων οδήγησαν τον κύριο Λοτσάρη σε σπασμωδικές κινήσεις και στην εκδήλωση της απαράδεκτης συμπεριφοράς του.

Προσωπικά δεν με απασχολεί η κριτική προς εμένα του συγκεκριμένου ατόμου, γιατί όλοι γνωρίζουν την διαδρομή μου στο νησί μας. Όμως η απαράδεκτη συμπεριφορά του εκθέτει όχι απλά τον ίδιο, αλλά  και τους συνεργάτες του και όλη την Άνδρο, που δεν της αξίζει τέτοια εκπροσώπηση.

Τέλος ας φροντίσει, στους λίβελους που εκστομεί από πανικό και έλλειψη ψυχραιμίας, να βάζει την δική του υπογραφή και όχι την υπογραφή του Δήμου Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.