Μήδεια η ευρηματική και η συνέντευξη Χειλάκη, Μαξίμου

Ευρηματική η παράσταση του Αιμίλιου Χειλάκη μου λέει Μήδειαη Άννα. Μια παράσταση sold out που άξιζε να είναι έτσι… Ευχαριστούμε το Φεστιβάλ για τις παραστάσεις που μας προσφέρει.

Μήδεια η ευρηματική και η συνέντευξη Χειλάκη, Μαξίμου

“Η Μήδεια είναι ένα έργο για το παράφορο ερωτικό πάθος, την προδοσία και την εκδίκηση. Ο έρωτας ανατρέπει την κοινή λογική, μεταμορφώνει, πολιορκεί απόλυτα τους ανθρώπους και η ερωτική προδοσία και ο πληγωμένος εγωισμός μετατρέπονται σε αβυσσαλέο μίσος και γίνονται η πυξίδα που κατευθύνει τη μοίρα όλων”.

 

Το πρωί της 19ης Αυγούστου οι Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου είχαν μιλήσει στο ραδιόφωνο το Asteras 92 και στον Βασίλη Πομόνη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.