Στην απονομή επάθλων του Τέννις στο  Βibiana του κ. Γ. Καμπάνη ο Μητροπολίτης μας

“Προσκεκλημένος του φιλογενούς, φιλοπρόοδου και φιλοπάτριδος καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στο κτήμα του, στις Στενιές, και παρέστη στην τελετή λήξης του τουρνουά Τέννις, που για πέμπτη χρόνια διοργανώθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κτήματος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον κ. Καμπάνη για την προσφορά του στην Άνδρο και στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην απονομή επάθλων του Τέννις στο  Βibiana του κ. Γ. Καμπάνη ο Μητροπολίτης μας
Τον κ. Καμπάνη συνεχάρησαν ωσαύτως και ευχαρίστησαν στις προσλαλιές τους ο Έπαρχος κ. Δημ. Λάσκαρης και ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Δημ. Λοτσάρης, καθώς και ο διατελέσας Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Σουσούδης και η Πρόεδρος των Στενιωτών κα Φραγκούλα Παλαιοκρασσά.

Στην απονομή επάθλων του Τέννις στο  Βibiana του κ. Γ. Καμπάνη ο Μητροπολίτης μας
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των επάθλων και την παράθεση δοχής προς όλους τους παρισταμένους”.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Το κείμενο είναι της Ι. Μητροπόλεως Οι φωτογραφίες και το ρεπορταζ της εκδήλωσης καλύφθηκαν αποκλειστικά από το Cyclades24 και αναπαρήγαγε το androsfilm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.