Μια όμορφη εκδήλωση προς τιμή των παιδιών του χωριού Αλαδινού, πραγματοποιήθηκε χθες 20/8 στο εξοχικό κέντρο «Πλάτανος» στον Πιτροφό.

Βράβευση παιδιών στο Αλαδινού

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τα παιδιά του χωριού που πέρασαν στα ανώτερα ιδρύματα το έτος 2021 αλλά έγινε και ειδική αφιέρωση στο μωράκι που γεννήθηκε την ίδια χρονιά.

Βράβευση παιδιών στο Αλαδινού

Να σημειωθεί πως ο Σύλλογος Αλαδινού, πραγματοποιεί κάθε χρόνο αυτήν την εκδήλωση.

Οι θερμές ευχαριστίες της Προέδρου του Συλλόγου Ευαγγελίας Δανιόλου Χαζάπη και των μελών του Συλλόγου, στον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Μεσσαριάς κ. Σαρρή , στην Αντιπρόεδρο της Αδελφότητας Κορθίου κ. Κατσαρού, την εκπρόσωπο της Ένωσης Ανδρίων  κ. Γαλανού και σε  όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Οι πρωτοβουλίες που προάγουν τις καλές σχέσεις και τον πολιτισμό του τόπου μας είναι πάντα καλοδεχούμενες και απαραίτητες.

Κατερίνα Σαλωνίκη

(Οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να αναφέρετε στην εφημερίδα του νησιού, στέλνετε την είδηση στo mail astrocat7777@gmail.com)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.