Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με καλές προθέσεις που ανεβάζουν τη διάθεση και μας αναζωογονούν.

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ κυριολεκτικά και μεταφορικά και θα κάνουμε τα πάντα για να το εγκαταστήσουμε στις καρδιές μας. Γενικότερα είναι ένας πολύ επιβοηθητικός μήνας που θα φέρει μπροστά μας όλα όσα χρειάζεται να διευθετήσουμε, δίνοντάς μας και λύσεις.

Στις 10/9 ο Ερμής στον Ζυγό προετοιμάζει την ανάδρομη φορά του, η οποία θα διαρκέσει όλο τον μήνα. Αυτό σημαίνει πως επανέρχονται θέματα του παρελθόντος τα οποία είναι πολύ σημαντικό να κλείσουν. Και γίνεται σημαντικότερο διότι την ίδια μέρα, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στους Ιχθύς, με την αρμονική συμμετοχή του Ουρανού.

Η Πανσέληνος αυτή έχει σκοπό να μας κάνει να ξαναδούμε όσα θεωρούμε ασφαλή και σίγουρα κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές και αφήνοντας στην άκρη εκείνες τις συναισθηματικές πτήσεις, που δεν έχουν πια την επιθυμητή ανταπόκριση.

Επηρεάζει περισσότερο Παρθένους, Διδύμους, Ιχθύες και Τοξότες, γεννημένους στο τέλος του 2ου δεκαήμερου.

Από 8 έως 11/9 προσέχουμε πολύ τις κινήσεις μας και καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο σε οποιονδήποτε τομέα αλλά να περιμένουμε μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει σε ευθεία φορά, στις 3 Οκτωβρίου και λίγες μέρες μετά. Ως τότε επεξεργαζόμαστε, κερδίζουμε χρόνο και ασχολούμαστε μόνο, με υποθέσεις από τα παλιά.

Μέχρι τη Νέα Σελήνη του μήνα στις 26/9, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να δράσουμε και να ισορροπήσουμε τις καταστάσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9, απογειώνει τον ενθουσιασμό και τις τάσεις υπερβολής. Επιζητάμε να σπάσουμε δεσμά χωρίς ενδοιασμούς αλλά η επιτυχία θα έρθει μόνο, αν χαλιναγωγήσουμε την παρόρμηση.

Τα συναισθήματα θα είναι πολύ δυνατά και μπορεί να χαθεί εύκολα το μέτρο. Η άσκηση σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι να αναρωτιόμαστε συχνά, αν αυτό που ζούμε ή επιθυμούμε είναι αλήθεια ή ψευδαίσθηση.

Επηρεάζει περισσότερο Ζυγούς, Κριούς, Αιγόκερους και Καρκίνους του 1ου δεκαήμερου και είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν.

Ο Σεπτέμβριος μας προσφέρεται για πολλή επικοινωνία, για έκφραση συναισθημάτων και για κλείσιμο παλιών υποθέσεων που εμποδίζουν την πορεία μας.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.