Πρόβλημα οι υπέργειες κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ
Αποίκια (αρχείο) Photo: Team AndriakiPress

Τις αντιρρήσεις τους για τις υπέργειες κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν με ανακοίνωση διαμαρτυρία τους οι αρχιτέκτονες του Συλλόγου Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου. Και όχι άδικα…

Πρόβλημα οι υπέργειες κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ
Χώρα (αρχείο) Photo: Team AndriakiPress

Πρόβλημα οι υπέργειες κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι υπέργειες κολώνες της ΔΕΗ προκαλούν υποβάθμιση των περιουσιών μας, αφού η ΔΕΗ τις τοποθετεί με το έτσι θέλω στα οικόπεδα και τα αγροτεμάχιά μας, την στιγμή που οι πολίτες φτιάχνουμε τα σπίτια μας με αυστηρότατους κανόνες λόγω του παραδοσιακού χαρακτήρα των περισσότερων οικισμών της Άνδρου. Η υπογειοποίηση του δικτύου στο σύνολο των παραδοσιακών οικισμών αποτελεί μονόδρομο κάτι στο οποίο έχει υποχρεωθεί η ΔΕΗ σε άλλους παραδοσιακούς οικισμούς (πχ στην Μονεμβασιά). Άλλωστε μιλάμε πια για Εταιρία και όχι για Οργανισμό Κοινής Ωφελ΄είας του Δημοσίου, επομένως οφείλει να σεβαστεί τον Παραδοσιακό Χαρακτήρα όσο κι εμείς οι μη προνομιούχοι θνητοί κι επιπλέον καλό είναι να αρχίσουμε να διεκδικούμε ενοίκια για τις κολώνες που έχει τοποθετήσει πραξικοπηματικά στις ιδιοκτησίες μας, χωρίς μάλιστα να μας ρωτήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.