Στοχευμένες δημοσιογραφικές επισκέψεις

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Δήμου Άνδρου για την τουριστική προβολή του προορισμού. Σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και την ενεργό στήριξη του δικτύου CTN Andros, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη δύο αξιόλογων Βρετανών influencers και bloggers στην Άνδρο. 

Η κυρία Chloe Gunning διαθέτει το blog Wanderlust Chloe με εκατοντάδες χιλιάδες μηνιαίες θέασεις σελίδων  και πάνω από 65,000 ακολούθους στα social media. Αξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Gunning κέρδισε φέτος το βραβείο Travel Influencer of the Year 2022  στα Travmedia Awards. Εξίσου σημαντικό είναι το ψηφιακό «αποτύπωμα» του κ. Macca Sherifi με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς χρήστες και φίλους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο blog anadventurousworld.com που εξειδικεύεται σε ειδικές μορφές τουρισμού και τη φυσιολατρία. Η σημασία της εν λόγω επίσκεψης είναι μεγάλη καθώς μετά από προεργασία διασφαλίστηκε η ένταξη της Άνδρου στη στοχευμένη καμπάνια που Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας με στόχο την παραγωγή σύγχρονου οπτικοακουστικού υλικού και τη δημιουργία ελκυστικών ιστοριών  που θα διαχέονται στις επιθυμητές ομάδες-στόχους για την προβολή της Ελλάδας και της Άνδρου στο επόμενο διάστημα. 

Συμπληρωματικά προηγήθηκε η φιλοξενία έγκυρης Βρετανίδας ταξιδιωτικής συντάκτριας που συνεργάζεται με κορυφαία διεθνή και Βρετανικά ΜΜΕ με εκατομμύρια αναγνώστες, όπως Conde Nast Traveller, Financial Times και Daily Telegraph. Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά το δίκτυο τουριστικών επιχειρήσεων CTN Andros για την πολύτιμη συνεισφορά του στη φιλοξενία και των δύο παραπάνω δημοσιογραφικών αποστολών, όλους τους επαγγελματίες που συνέβαλλαν τα μέγιστα, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπερα σας,
    Αξιολογη η προσπαθεια να προβληθει το νησι μας, αρκει να προβαλουν και την κεντρικη οδο της Χωρας με τους νεους καδους απορριματων που εχουν τοποθετηθει σε ολο το μηκος της οδου, την αριστη φωταγωγηση του Ξενια με την συνδρομη του Δημου, το ολοκληρωμενο εργο της ασφαλτοστρωσης του Νησιου μας και τουσ νεουσ χωρουσ σταθμευσης. Ελπιζω να πετυχουν και τον Δημαρχο στο Νησι για να του δειξουν φωτο απο τα παραπανω που ηδη προβαλλονται διεθνως.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.