Η μουσική παράδοση του νησιού μας διδάσκεται για δεύτερη χρονιά στην Άνδρο στις εγκαταστάσεις του Κληροδοτήματος Μωραΐτη που με μεγάλη συγκίνηση και αληθινό μεράκι είχε φροντίσει ο αείμνηστος πρόεδρός του ΝΙΚΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ.

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου
 
Ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου για δεύτερη χρονιά ξεκινά το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής με τη χορηγία του Κληροδοτήματος Δημητρίου και Λιλίκας Μωραίτη.
 
Διδάσκουν: Νίκος Μήλας -Βιολί, Χριστίνα Κουκή-Σαντούρι, Νικόλας Αγγελόπουλος-Λαούτο
 
Τα μαθήματα γίνονται στο κτίριο του Κληροδοτήματος Μωραΐτη (δίπλα στη Καίρειο Βιβλιοθήκη) κάθε 15 ημέρες σε συμφωνημένη ημέρα και ώρα με τους δασκάλους.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και γίνονται καθημερινά στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου Ρένα Σακελλάρη Τηλ. 6973390154.
Έναρξη μαθημάτων την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Τα μαθήματα είναι δωρεάν για παιδιά έως 18 ετών.
Μηνιαία συνδρομή για ενήλικες 12 ευρώ.
 
Μαθήματα παραδοσιακής μουσικής έτος 2ο
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.