Τάσεις Οκτωβρίου – Δεν έχω πρόθεση. Έχω θέση

Ο Οκτώβριος, μπήκε στην καθημερινότητά μας για να βοηθήσει να λύσουμε θέματα που μας απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι ένας μήνας που όχι μόνο δεν μας επιβαρύνει αλλά μας ελαφρώνει σημαντικά.

Η καλή διάθεση στην 1η του μήνα από την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία είναι ένα δείγμα και μια προτροπή, να χαρούμε όσο μπορούμε και να μην αφήσουμε τις τυχόν δυσκολίες να μας γονατίσουν.

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή φορά στις 3 του μήνα και από τις 5 και μετά και με την αρμονική όψη του με τον Πλούτωνα, μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε ενστικτωδώς ποιο είναι το συμφέρον μας και μας δείχνει και  τον τρόπο για να βγούμε κερδισμένοι από τις ενέργειές μας.

Η Πανσέληνος στον Κριό στις 9/10 είναι μια πολύτιμη ευκαιρία επανατοποθέτησης απέναντι στις σχέσεις μας με συντρόφους, φίλους και συνεργάτες.

Υπάρχει η αίσθηση πως όλα είναι καλά αρκεί να υπάρχει η πρόθεση να είναι καλά. Πρόκειται για μια σημαντική πανσέληνο γιατί μέσα από αναθεωρήσεις , κάνουμε πολύτιμες συνειδητοποιήσεις.

Επηρεάζει εντονότερα Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Κριούς του 2ου δεκαήμερου, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι για δράση.

Γύρω στις 12 και 14 του μήνα είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να εδραιώσουμε μια υπόθεση, ιδίως οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι του 2ου δεκαήμερου.

Στις 22/10 η συνάντηση του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Ζυγό, μας κάνει να αναζητάμε την ομορφιά, την ηρεμία, τη γαλήνη, ψάχνουμε για δίκαιες λύσεις, υπάρχει κατανόηση και γύρω από αυτές τις μέρες είναι ιδανικό διάστημα να λύσουμε διαφορές και να προχωρήσουμε λυτρωμένοι.

Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη περνάνε στον Σκορπιό, ακολουθώντας και ο Ερμής στις 29/10, γεγονός που μας κάνει πιο διεισδυτικούς, πιο επίμονους, πιο ανθεκτικούς και πιο αποτελεσματικούς.

Η Νέα Σελήνη στις 25/10 στον Σκορπιό, τονίζει την ανάγκη να εμβαθύνουμε και να δώσουμε αξία σε όλα εκείνα που έχουμε παραμελήσει και κραυγάζουν να τα αξιοποιήσουμε.

Χρειάζεται προσοχή στους χειρισμούς αλλά το βέβαιο είναι πως πρέπει να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με κάτι νέο ή να ανανεώσουμε κάτι παλιό.

Επηρεάζονται περισσότερο Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαήμερου που νιώθουν να τους καίει περισσότερο η φλόγα της επιθυμίας.

Να θυμόμαστε πως ο Οκτώβριος με τις πλανητικές του προσφορές βοηθάει σε μια σημαντική επανατοποθέτηση που όλοι χρειαζόμαστε.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα https://ogimarketingsystem.com/astrology

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.