Η Artisan ευχαριστεί ή όταν η ευγένεια γίνεται προσφορά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Καϊρείου Βιβλιοθήκης, την κ. Ειρήνη Δάμπαση και τους πολύτιμους συνεργάτες της, για την υποστήριξη των δράσεων του θα ήθελε να εκφράσει το εικαστικό εργαστήριο Artisan Art Is A Need, το οποίο από το 2014 δραστηριοποιείται στην Άνδρο και συνεργάζεται με τη βιβλιοθήκη, τόσο τις εικαστικές όσο και τις εκπαιδευτικές του παρουσιάσεις, ενθαρρύνοντας έτσι τη συνεργασία και τη φιλομάθεια.

Η Artisan ευχαριστεί ή όταν η ευγένεια γίνεται προσφορά!

Η φιλοξενία των δράσεων της εκπαιδευτικής μας κοινότητας μας στο χώρο με τα αγάλματα (ισόγειο Οικίας Μ.Ε.Κυδωνιέως), έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά και εφήβους, να ανακαλύψουν νέους τρόπους έκφρασης, να θέσουν στόχους και να επιλέξουν τη σταδιοδρομία τους με έμπνευση τα διαφορετικά σχεδιασμένα προγράμματα εκπαίδευσης που υλοποιήθηκαν σε ένα χώρο ιδανικό και απολύτως εμπνευστικό!! για τον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά, ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα από την οποία προέρχονταν.

Η Artisan ευχαριστεί ή όταν η ευγένεια γίνεται προσφορά!

Μόλις ένα κορίτσι μας από το Γαύριο πέρασε στη σχολή Μαρμαρογλυπτικής της Τήνου και είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία για όλους μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

Αριστέα Γράβου 

Εικαστικός & Εκπαιδευτικός του Πολιτιστικού Δικτύου Τέχνης και Εκπαίδευσης 

Artisan Arti Is A Need

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.