Μια εξαιρετική διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός και άντεξε στις κλειστές πόρτες της πανδημίας είναι ο 10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών που ξεκινά αύριο 08 και συνχίζεται ατις 09 Οκτωβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου.

10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών

Η διοργάνωση παλαισιώνεται από το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με την Κατερίνα Πολέμη την Κυριακή το πρωί περιμένοντας τα αποτελέσματα της Κριτικής Επιτροπής.

 

Η είσοδος ειναι ελεύθερη για το κοινό ενώ για τους φίλους του Διαγωνισμού και της Μουσικής που δεν έχουν την τύχη να βρίσκονται στο νησί η εκδήλωση θα μεταδοθεί με live streaming από το κανάλι του Mουσικού Συλλόγου Άνδρου στο Youtube στις 16.00 το Σάββατο και στις 10.30 την Κυριακή.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στις 4μμ ΕΔΩ!

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 στις 10:30πμ ΕΔΩ!

10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.