"Ευχαριστούμε την οικογένεια Λαούδη"

Με χορηγία της οικογένειας Λαούδη εις μνήμην ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΟΥΔΗ εγκαινιάσθηκε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ο Βεφονηπιακός Σταθμός Κορθίου.

"Ευχαριστούμε την οικογένεια Λαούδη" "Ευχαριστούμε την οικογένεια Λαούδη"

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου- Άνδρου κ. Δωρόθεος Β’ με τη συνευχητική συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναχράντου, Αρχιμ. Ευδοκίμου, Πατέρων της Μονής, του Εφημερίου Κορθίου, Αρχιμ. Αντώνιου Χορευτή και
Εφημερίων των γύρω περιοχών, παρουσία των Επάρχου Δ. Λάσκαρη, Δημάρχου Δ. Λοτσάρη, των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας του νομού κ.κ. Κ. Μονογυιού, Γιάννη Βρούτση, Φ. Φόρτωμα και Ελληνικής Λύσης κ. Δ.Κ. Βαγενά, του Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχου Ι. Θεοχάρη, του επικεφαλής της Εθνοφυλακής Λοχαγού Δ. Κανέλλου, των αντιδημάρχων κ.κ. Α. Μακρή, Δ. Γιαννίση, Δ. Τηνιακού, του πρ. Δημάρχου Θ. Σουσούδη, των Δημοτικών Συμβούλων Ν. Βιδάλη, Σ. Τσαούση, Ι. Μπακέλλα, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κορθίου Ι. Αντωνέλλου.

"Ευχαριστούμε την οικογένεια Λαούδη" 

Συγκινητικές ήταν οι παρουσίες της χήρας του εκλιπόντος Ιωάννη Θ. Λαούδη κ. Πολυξένης Λαούδη και της χήρας του πρ. Δημάρχου Άνδρου Ιωάννη Γλυνού, κ. Μαρίας Γλυνού.

"Ευχαριστούμε την οικογένεια Λαούδη"

“Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην ομιλία του, αφού συνεχάρη τη φιλογενή οικογένεια των ευεργετών, επεσήμανε ότι αποτελεί ευλογία για ένα τόπο να έχει παιδιά που προοδεύουν και του αποδίδουν τα τροφεία, αντιπελαργίζοντας προς αυτόν την αγάπη τους με ευεργεσίες.

"Ευχαριστούμε την οικογένεια Λαούδη"
Με το ίδιο πνεύμα και με ευχαριστίες προς την φιλάνθρωπο οικογένεια Λαούδη, η οποία με την επισκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού προσέφερε μεγάλη διευκόλυνση στις οικογένειες του Κορθίου, μίλησαν οι τέσσερις Βουλευτές, ο Δήμαρχος, ο Έπαρχος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου κ. Θεοδόσης Σουσούδης.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ προσέφερε εικόνες στον εγκαινιασθέντα Βρεφονηπιακό Σταθμό και στην οικογένεια Λαούδη, προς την οποία ο Δήμαρχος Άνδρου απένειμε τιμητικές διακρίσεις”.

"Ευχαριστούμε την οικογένεια Λαούδη"

Χαρακτηριστικά δήλωσε ο δήμαρχος Δ. Λοτσάρης: Ένας μεγάλος στόχος έγινε πραγματικότητα. Κοινωνικές δομές για την νέα γενιά και τα νεα ζευγάρια . Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συνέβαλαν για την ολοκλήρωση αυτού του έργου. Μιχάλη , Κώστα, Θοδωρή, Γιώργο, Εύη, Καλλιόπη, Βασιλική, Ισίδωρε , Ειρήνη, Γιάννη, Κώστα…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.