Τρομάρχια-Πίσω Μεριά-Αηδόνια 13/11/2022 με το Andros RoutesΗ Πρόσκληση

Tην Κυριακή 13 Νοεμβρίου πεζοπορούμε στην υπέροχη διαδρομή Τρομάρχια-Πίσω Μεριά-Αηδόνια

Διαδρομή με μεγάλες εναλλαγές τοπίου από τη νοτιοδυτική ακτογραμμή προς τη νότια ενδοχώρα διασχίζοντας τη σημαντική από άποψη βιοποικιλότητας οροσειρά της Ράχης. Η Μονή Τρομαρχίων, οι καταπληκτικές θέες, οι καλοφτιαγμένες ξηρολιθιές και οι περιποιημένοι οικισμοί, οι νερόμυλοι και οι πηγές, τα πυργόσπιτα και το εντυπωσιακό τοξωτό γεφύρι, οι πηγές και οι πλύστρες των Αηδονίων, είναι μόλις μερικά από τα θέλγητρα.

Βαθμός δυσκολίας: μεσαία Απόσταση: περίπου 7χλμ

Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και που και που μαζεύουμε κανένα πετραδάκι… με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή !

Κατά την διάρκεια της δραστηριότητας θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα μετά τη δήλωση συμμετοχής. ΏΡΑ: 10.00 το πρωί ΛΗΞΗ: 14.30 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Απαραίτητη πλέον ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι Παρασκευή βράδυ 10μμ στον σύνδεσμο https://www.androsroutes.gr/el/hike_participation/

ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΖΙ ΧΡΗΣΙΜΑ: κλαδευτήρι, χειροπρίονο, Γάντια

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.