Σταμάτης Διαβατίδης: farmAIr με άρωμα Άνδρου

Από τα δημοσιεύματα που μας γεμίζουν υπερηφάνεια αλλά και συγκίνηση. Το newmoney.gr σε χθεσινό δημοσίευμά του που υπογράφει ο Μιχάλης Κοσμετάτος αναφέρεται σε έναν “δικό” μας άνθρωπο. Ένα νέο παιδί από την Άνδρο, τον γιο του Αντώνη και της Σόφης Διαβατίδου.

Ο Σταμάτης Διαβατίδης είναι συνιδρυτής, Business Development και CFO μιας startup που πρωτοπορεί. Γράφει το άρθρο: farmAIr: Από το Μαρούσι, στη Silicon Valley – Η ελληνική start up που πρωτοπορεί. Θεωρείται ο «Μαγνητικός Τομογράφος» του γεωπόνου – Προσκλήθηκε να παρουσιάσει το project της στη «Μέκκα» της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Τι αναφέρει ο συνιδρυτής, Business Development και CFO της εταιρείας, Σταμάτης Διαβατίδης. 

Διαβάστε το κείμενο ΕΔΩ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.