Εγκρίθηκε επιχορήγηση ύψους 37.116 ευρώ για την αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Γιδών, Κοινότητας Γαυρίου Άνδρου

Στο ΠΔΕ η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης ΓιδώνΤο ευχάριστο νέο έγινε γνωστό απο τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννη Βρούτση, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ενέκρινε επιχορήγηση ύψους 37.116 ευρώ στο Δήμο Άνδρου, για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Γιδών» της Κοινότητας Γαυρίου Άνδρου.

Το εν λόγω έργο, θα συμβάλλει στην πρόσβαση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού σε επαρκές και καλής ποιότητας πόσιμο νερό, καθώς το υφιστάμενο δίκτυο αγωγών ύδρευσης είναι παλαιό.

Η σχετική απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022 της Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.