Με  άκρως ενδιαφέρουσες “εξορμήσεις” συνεχίζει τις φθινοπωρινές δραστηριότητές της η Ε.Α. η οποία μετά το Μουσείο Γουλανδρή επισκέπτεται στις 27 Νοεμβρίου την Εθνική Πινακοθήκη. Κομψοτεχνήματα στην πόλη μας.

Στην Εθνική Πινακοθήκη με την Ένωση Ανδρίων

Η Ένωση Ανδρίων στο πλαίσιο των χειμερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που εγκαινίασε με το Μουσείο Γουλανδρή, αυτή τη φορά οργανώνει επίσκεψη στην Εθνική Πινακοθήκη.

Η επίσκεψη, με αποκλειστική για το γκρουπ μας ξενάγηση στα εκθέματα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί. Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ ανά άτομο, (συμπεριλαμβάνεται ελάχιστο ποσό για τους σκοπούς της Ένωσης).

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με την κυρία Ιωάννα Κατσαρού στο 6972617181

Σημείο και ώρα συνάντησης: Είσοδος Εθνικής Πινακοθήκης, Βας. Κωνσταντίνου 50 Αθήνα 11634, από 10.00 έως 10.15.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.