Στις 10:06 το βράδυ ένας νέος ισχυρός σεισμός ταρακούνησε και την Άνδρο και οι πληροφορίες λένε ότι ότι έγινε αισθητός ακόμη και στη Μύκονο. Η Αττική κουνήθηκε ανάλογα για την απόσταση των 56χλμ περίπου που την χωρίζουν από το επίκεντρο ενώ οι περισσότεροι μιλούν και για βοή που συνόδευε το σεισμό.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Γεωδυναμικού, η δόνηση ήταν μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ,ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 6 χλμ. νοτιοανατολικά των Ζαράκων Ευβοίας – πρόκειται για το ίδιο σημείο που «έδωσε» το πρωί της ίδιας ημέρας τον σεισμό 4,8 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 8,9 χλμ.

«Πλέον περιπλέκεται το θέμα, παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου, δεν μπορούμε να πούμε ακόμη αν είναι ο κύριος σεισμός» δήλωσε επιφυλακτικός ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας.!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.