Προσφορά ελπίδας και ειρήνης

«Όταν φυτεύετε ένα δέντρο φυτεύετε ελπίδα, φυτεύετε ειρήνη, φυτεύετε αγάπη” Όταν φυτεύεις ένα δέντρο ανοίγεις ένα παράθυρο στη ζωή. Αυτή την ευκαιρία έδωσε στους μαθητές του Γαυρίου ο Αναστάσιος Ίσσαρης ιδιοκτήτης του ομώνυμου φυτωρίου στην Κηφισιά ο οποίος προσέφερε δενδρύλλια και η Βικτώρια Λουκίσσα που πρόσφερε αρωματικά  φυτά. Από κοντά κι ο Ιωάννης Νασόπουλος που διέθεσε το φυτόχωμα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η φύτευση στο βοτανικό κήπο του Γυμνασίου του Γαυρίου.

Αξίζουν τα θερμά ευχαριστήρια στους δωρητές. Μακάρι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι συνεισφέροντας με το τρόπο αυτό στην ποιότητα ζωής των νέων ανθρώπων που τώρα ξεκινούν τη ζωή τους.

Το Ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο της περιβαλλοντικής ομάδας του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις, Γαυρίου, Άνδρου για τη δωρεά δενδρυλλίων που θα χρησιμοποιηθούν για τη δενδροφύτευση των προαύλιων χώρων του σχολείου μας.

Σήμερα, η εκπαιδευτική κοινότητα του γυμνασίου με λυκειακές τάξεις Γαυρίου, Άνδρου, δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης την ευγενική χορηγία του Αναστάσιου Ίσσαρη, ιδιοκτήτη του φυτώριου «Ίσσαρης» με 20 οπωροφόρα δένδρα για τη δενδροφύτευση των προαύλιων χώρων του σχολείου μας.

Λίγες μέρες νωρίτερα η Βικτώρια Λουκίσσα ανταποκρίθηκε άμεσα στη δράση και πρωτοβουλία της ομάδας μας και δώρισε αρωματικά φυτά για το βοτανικό μας κήπο ενώ ο Ιωάννης Νασόπουλος συνέβαλε επίσης δωρίζοντας μας φυτόχωμα.

Στόχος μας δεν είναι μόνο να ομορφύνουμε τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου μας αλλά και να καλλιεργήσουμε την περιβαλλοντική συνείδηση των μαθητών μας και να τους ευαισθητοποιήσουμε για την προστασία του.

Οι παραπάνω χορηγίες έχουν ιδιαίτερη αξία αυτό τον καιρό που η κοινωνία μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση και φανερώνουν τη μέριμνα και ευαισθησία για την προαγωγή της Περιβαλλοντικής Παιδείας και του Πολιτισμού.

Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε υγεία και ευημερία για όλους μας

Με εκτίμηση

Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου με ΛΤ Γαυρίου

Αλεξάνδρα Βουτσινά

Άννα Χατζηαναστασίου

Θοδωρής Θεοδωράκης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.