Επικίνδυνο κυπαρίσσι στο Μπατσί κόπηκε από τον ΣΕΔΑ.
Πριν
Επικίνδυνο κυπαρίσσι στο Μπατσί κόπηκε από τον ΣΕΔΑ.
Μετά!

Η μεγαλη κλίση που είχε πάρει το αιωνόβιο κυπαρίσσι και πλέον απειλούσε κατοικία με ενοικιαζόμενα δωμάτια και ηλεκτροφόρα καλώδια ενεργοποίησε περιοίκους και τον Δήμο οι οποίοι και προέβησαν στην απόφαση κοπής του.Επικίνδυνο κυπαρίσσι στο Μπατσί κόπηκε από τον ΣΕΔΑ.Επικίνδυνο κυπαρίσσι στο Μπατσί κόπηκε από τον ΣΕΔΑ.

Η ομάδα του ΣΕΔΑ την Κυριακή 4.12.2022 με εξοπλισμό της -ύστερα από αίτημα του Δήμου Άνδρου- προέβη στην κοπή του δένδρου.

Επικίνδυνο κυπαρίσσι στο Μπατσί κόπηκε από τον ΣΕΔΑ. Επικίνδυνο κυπαρίσσι στο Μπατσί κόπηκε από τον ΣΕΔΑ.

Η διαδικασία κράτησε αρκετές ώρες εργασίας γιατί ο εξοπλισμός έπρεπε να μεταφερθεί στο σημείο με τα χέρια εξαιτίας της δύσβατης περιοχής όπου βρισκόταν το δέντρο.

Επικίνδυνο κυπαρίσσι στο Μπατσί κόπηκε από τον ΣΕΔΑ. Επικίνδυνο κυπαρίσσι στο Μπατσί κόπηκε από τον ΣΕΔΑ.

Στο τέλος της επιχείρησης δύο νέα κυπαρισσακια φυτεύτηκαν για να τα βρουν οι επόμενες γενιές…

Για τον Σ.Ε.Δ.Α.

Στέλιος Βαρθολομαίος

 

Σ.Ε.Δ.Α. Ή για την μετάφραση: Σύνδεσμος Ευαίσθητων Δοτικών Ανθρώπων μιας και σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.