Το "Συνετί" ετοιμάζεται για ζωηρό... χειμώνα

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα αγαπητά μέλη και φίλους του Συλλόγου για τις δράσεις μας κατά την χειμερινή περίοδο.

  1. Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών στα γραφεία του Συλλόγου μας, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, όπου εγκρίθηκε ο Απολογισμός Πεπραγμένων και η Οικονομική Διαχείριση του έτους και ακολούθησε κέρασμα.
  2. Ανακοινώνουμε ότι θα τηρήσουμε το παραδοσιακό παιχνίδι με τα «Καρύδια» στα γραφεία του Συλλόγου, κατόπιν συνεννόησης, στα τηλέφωνα 6944902631 και 6973446083. Ενθαρρύνουμε τους συγχωριανούς μας να παρευρεθούν, ώστε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού που θα μας μεταφέρει νοητά στο Συνετί.
  3. Η κοπή της πίτας και η χειμερινή μας χοροεσπερίδα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο «Αβάκιον», Παπαστράτου & Θερμοπυλών, Πειραιάς με την ορχήστρα του Παναγιώτη Μάνεση.
  4. Η εκδρομή μας θα ανακοινωθεί σε ξεχωριστή ανακοίνωση, το προσεχές διάστημα.
  5. Στολίσαμε τη φάτνη μας, η οποία λαμπρύνει το σταθμό του χωριού μας και μεταφέρει το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, της Γέννησης του Χριστού.
  6. Τις επόμενες ημέρες θα διαθέσουμε τα παραδοσιακά καραβάκια διακοσμημένα με εικόνες του χωριού στα πανιά τους όπου ο καθένας θα μπορεί να τα προμηθευτεί στα τηλέφωνα 6973 446 083 και 6973 793 590.Το "Συνετί" ετοιμάζεται για ζωηρό... χειμώνα

Ευχόμαστε σε όλους τους συγχωριανούς μας, τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου μας, υγεία, αγάπη, πρόοδο και ευημερία και στους απόδημους και ναυτικούς μας καλή επάνοδο στο χωριό μας.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.