Οι τάσεις του μήνα

Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι γεμάτος προτροπές και προκλήσεις, που μας βοηθάνε να ανανεωθούμε και να απομακρύνουμε από τη ζωή μας κάθε τοξικότητα.

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα στις 2/1 στον Καρκίνο, είναι πολύ προτρεπτική και μας καλεί να κάνουμε αλλαγές σε ό,τι δεν μας αρέσει. Στη δουλειά, στις σχέσεις μας, στην καθημερινότητα, στις συνήθειές μας. Και μια τέτοια πανσέληνος στην αρχή του χρόνου είναι πολύ ευεργετική.

Θα επηρεάσει περισσότερο Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς και Κριούς του 2ου δεκαήμερου.

Στις 3 του μήνα η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και για 25 μέρες δεν θα υπάρχουν συναισθηματισμοί , θα υπάρχει όμως εγκαρδιότητα και φιλικές διαβεβαιώσεις.

Οι συναισθηματικές μας φιλοδοξίες αρκούνται στο διανοητικό επίπεδο, καθώς είναι η πιο εγκεφαλική Αφροδίτη του ζωδιακού.

Γύρω στις 4/1 νιώθουμε μεγάλο ενθουσιασμό, ενεργούμε με υπερβολή και απολαμβάνουμε τις στιγμές. Είναι ευκαιρία να εκφραστούμε και να δείξουμε τις προθέσεις μας. Ευνοούνται ιδιαίτερα Υδροχόοι και Κριοί των πρώτων ημερών αλλά και Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι του 2ου δεκαήμερου.

Γύρω στις 9/1 άλλο ένα ερωτικό διάστημα μας ξεσηκώνει και μας κάνει να διεκδικούμε την ελευθερία μας ακόμα και μέσα στον μεγαλύτερο έρωτά μας.

Στις 12/1 ο Άρης στους Διδύμους επιστρέφει επιτέλους σε ευθεία φορά και η δράση μας γίνεται ομαλή και χωρίς παρεξηγήσεις και στραβοπατήματα.

Στις 19/1 ο Ερμής επιστρέφει και αυτός σε ευθεία φορά και όλα και όλοι, που μας γύρισαν πίσω από το παρελθόν, ψάχνουν την οριστική τους θέση και εμείς το ίδιο.

Στις 20/1 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και η τάση για περισσότερη πρωτοτυπία και εκκεντρικές επιλογές μεγαλώνει.

Στις 21/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο υπενθυμίζει απλά πως η ρουτίνα δεν έχει θέση στις ζωές μας και τα νέα ξεκινήματα είναι επιτακτικά. Γι αυτά τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται περισσότερο Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι, των πρώτων ημερών.

Γύρω στις 25/1 η εύνοια, η τύχη, η διευκόλυνση, η υπερβολή, η πληθωρικότητα πρωταγωνιστούν, και είναι ιδανικές μέρες να επιτύχουμε τους στόχους μας. Αυτοί που περισσότερο από όλους πρέπει να εκμεταλλευτούν τις μέρες αυτές, είναι οι  Υδροχόοι, οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 1ου δεκαήμερου.

Στις 27/1 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς για να μας βάλει σε ένα συναισθηματικό σκηνικό, αφήνοντας πίσω τη διανοητική και εγκεφαλική προσέγγιση.

Ο μήνας τελειώνει με υποσχέσεις επιτυχίας, με θετική ενέργεια, ζωντάνια και αισιοδοξία.

Είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε όσα δεν μας αρέσουν και να διεκδικήσουμε όσα ονειρευόμαστε.

Το 2023 είναι εδώ και έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.