Σε εκτόνωση βαίνει το οξυμένο κλίμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα μεταξύ δημάρχου Άνδρου, μαθητών, καθηγητών και συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Γαυρίου, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα (19.1.2023). Μένει το καλό κλίμα να οδηγήσει και σε καλές λύσεις.

Το δελτίο τύπου του Δ.Α. 

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Ιανουαρίου 2023 η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη με το 15μελες συμβούλιο του Γυμνασίου Λυκείου Γαυρίου, το 5μελες ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και τους καθηγητές του σχολείου.

Οι μαθητές ανέπτυξαν τα θέματα που τους απασχολούν. Ο Δήμαρχος παρουσίασε τις ενέργειες που έχουν γίνει ως σήμερα στο σχολείο, καθώς και την εργολαβία η οποία θα αρχίσει να υλοποιείται το επόμενο διάστημα και στην οποία έχουν ενσωματωθεί τα αιτήματα του προηγούμενου 15μελους συμβουλίου.

Ακολούθησε διάλογος με τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και τους καθηγητές του σχολείου, παρουσία πάντα των μαθητών και του 15μελους.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του  και όλη την σχολική κοινότητα είδαν τους χώρους του σχολείου και έγινε καταγραφή των προβλημάτων.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε στα παιδιά ότι το επόμενο διάστημα θα συναντηθεί εκ νέου με την σχολική κοινότητα του Γυμνασίου-Λυκείου, ώστε να τους ενημερώσει για τα επόμενα βήματα συντήρησης και αναβάθμισης του σχολείου, αφού έχει προηγηθεί η συνεργασία του με τις υπηρεσίες του Δήμου.  

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.