Ντόρα Γασπαρή: η νέα πρόεδρος του Andros Society of USAΟι Ανδριώτες της Αμερικής είναι ίσως πιο ευαίσθητοποιημένοι για την Άνδρο από όσους διαμένουν εκεί και από όλους που τους χωρίζουν δύο ώρες από την Ραφήνα. Ο Σύλλογος Ανδρίων της Αμερικής σίγουρα θα έχει και συνέχεια και μέλλον. Γιατί οι γονείς των παιδιών που τώρα πήραν στα χέρια τους τα ηνία  τους μεταλαμπάδευσαν την αγάπη για την γενέθλια γη και φρόντισαν ώστε εκείνα να “χτίσουν” σχέσεις με το νησί. Καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ., και μπράβο στον Δημήτρη Καλαντζή και σε όλους τους πρώην προέδρους που στέκονται αρωγοί σε κάθε νέο συμβούλιο.

Η ενημέρωση του Συλλόγου

“Μετά από 3 βαριά χρόνια χωρίς δραστηριότητες λόγο πανδημίας, είχαμε το πρώτο μεγάλο συμβούλιο στις 26 Ιανουαρίου 2022. Μαζί με την κοπή της βασιλόπιτα , τελέσαμε και τις εκλογές (ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου) και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν με τους παρακάτω καινούργιους εκλεγμένους.

Ντόρα Γασπαρή: η νέα πρόεδρος του Andros Society of USA

Πρόεδρος -Dora (Theodora) Gasparis Αντιπρόεδρος – Vaggelis Milas Ταμίας – Antonios Gasparis 2ος Ταμίας- Antonios Vartholomeos Γενική Γραμματέας- Nicoletta Gasparis 2ος Γραμματέας- Sam Vartholomeos Πρώην Προέδρος /Σύμβουλος- Dimitrios Kalatzis Μέλη Συμβουλίου : Annamaria Gounaris-Zarafolpoulos, Maria Vlahakis-Kalatzis, Peter Petrakis. Εκπρόσωπος Connecticut: Avgoustis Fifis Εκπρόσωπος New Jersey: Antonis Papamarkos 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βάσει των προσώπων που απαρτίζουν το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο ο σύλλογος των Ανδρίων Αμερικής έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα/ επένδυση προς την βιωσιμότητα του για πολλά χρόνια στο μέλλον!

Μετα από 9 χρόνια σαν πρόεδρος ο κ. Δ. Καλατζής παρέδωσε τον σύλλογο σε μια δυναμική καινούργια πρόεδρο που αγαπάει το σύλλογο και την Άνδρο και έχει δουλέψει πολύ σκληρά τα προηγούμενα χρόνια σαν Αντιπρόεδρος του συλλόγου. Ο Ταμίας /2ος Ταμίας είναι από προηγούμενα ΔΣ και έχουν την απαραίτητη γνώση και εμπειρία. Ο Αντιπρόεδρος (Ευάγγελος Μηλας) , η γραμματέας (Νικολέτα Γασπαρη) και 2ος γραμματέας Σαμ Βαρθολομαίος, είναι όλοι τους πολύ νέοι (20-30) και είναι η ελπίδα μας για την μακροβιότητα τους συλλόγου μας! Γεματοι καινουργιες ιδεες! Ευχόμαστε σε όλους τους εκλεγμένους κάθε επιτυχία!

Ακόμα κατά την χθεσινή συνεδρίαση αποφασίστηκε να δοθούν 2 δωρεές στην Άνδρο. Η μια για το κοινό όφελος όλης της Άνδρου, και άλλη μια σε ένα χωριό της Άνδρου για εργασίες συντήρησης.

Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν παρθούν οι τελικές αποφάσεις”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.