Κακοτεχνίες "καταγγέλουν" οι "Ανδρος Νέοι Ορίζοντες"

Τις κακοτεχνίες στο οδικό δίκτυο, έλλειψη ανταποδοτικων και πλημμελή έλεγχο και τρόπο εκτέλεσης των έργων επισημαίνει η δημοτική παράταξη “Ανδρος Νέοι Ορίζοντες” με σχετικό άρθρο τους.

Το άρθρο

 

Επικίνδυνος, για τους οδηγούς, ο δρόμος Σταυροπέδα – Σταυριά

 

“Με άλλη μία κακοτεχνία είναι και πάλι αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Άνδρου και ιδιαίτερα του Κορθίου. Αυτό διαπιστώνει κανείς στον οδικό άξονα από τη Σταυροπέδα έως τα Σταυριά, όπου το οδόστρωμα είναι σε πολλά σημεία διαβρωμένο και επικίνδυνο.

Πέρυσι, κατά την εγκατάσταση αιολικών πάρκων στο νησί, οι δρόμοι σκάφτηκαν για να περάσουν τα καλώδια από το αιολικό. Οι εταιρίες που ανέλαβαν το έργο καθώς και ο Δήμος, είχαν την υποχρέωση να μεριμνήσουν για την ορθή αποκατάσταση του οδοστρώματος.
Ώστε να παραδοθεί ένας ασφαλής και πλήρως επισκευασμένος δρόμος 

Ωστόσο ένα και πλέον χρόνο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο δρόμος είναι ακόμα σε κακά χάλια. Σήμερα είναι χειρότερος και σε πολλά σημεία επικίνδυνος απ’ ότι ήταν πριν τα σκαψίματα και τις εργασίες. Λακκούβες και διάβρωση της ασφάλτου φαίνονται με γυμνό μάτι.

Κακοτεχνίες "καταγγέλουν" οι "Ανδρος Νέοι Ορίζοντες"
Πού ήταν άραγε ο δήμαρχος?, ώστε να απαιτήσει την σωστή  αποκατάσταση του οδοστρώματος; Επέβλεψε την όλη διαδικασία ή την άφησε στο έλεος…;

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο Δήμος οφείλει να διεκδικήσει ανταποδοτικά έργα για τις περιοχές, που επηρεάστηκαν από την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών και για την αποκατάσταση των όποιων παρεμβάσεων έγιναν. Αντίθετα όμως η σημερινή Δημοτική Αρχή φαίνεται πως δεν ασχολήθηκε να διεκδικήσει ανταποδοτικά έργα, αφού τίποτα δεν δείχνει ότι έγιναν έργα ως ανταποδοτικό της εγκατάστασης του αιολικού πάρκου, που στοίχισε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Όφειλε να έχει διεκδικήσει και εξασφαλίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ανταποδοτικά έργα για το νησί και την περιοχή, από τις εταιρίες κατασκευής των ανεμογεννητριών προς όφελος των κατοίκων, όπως γίνεται  σε άλλες περιοχές, που τοποθετούνται αιολικά πάρκα.

Κακοτεχνίες "καταγγέλουν" οι "Ανδρος Νέοι Ορίζοντες"

Ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι είναι σήμερα αντιμέτωποι με άλλο ένα κακής ποιότητας έργο, με την άσφαλτο να έχει διαβρωθεί και τον δρόμο να έχει γεμίσει με λακκούβες που καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνη την διέλευση οχημάτων και οδηγών.  

Καλές οι φωτογραφίες με τις μπουλντόζες στο φβ, αλλά καλό είναι να γίνονται ΣΩΣΤΑ και μελετημένα έργα και όχι ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ, που θα πληρώνουν διπλά και τριπλά οι δημότες”.

ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.