Τι καιρό κάνει στην Άνδρο; Ο κλασσικός Ανδριώτης, ακόμα και αν κατοικεί μίλια μακριά από το νησί το πρώτο πράγμα που ρωτά έναν άλλο Ανδριώτη είναι “τι καιρό κάνει στην Άνδρο”.

Το ενδιαφέρον για τον καιρό μπορεί να πηγάζει από τη ναυτική παράδοση αλλά είναι έντονο σε όλους τους κατοίκους της Άνδρου και στους απανταχού Ανδριώτες. Στην εποχή του ίντερνετ οι ιστοσελίδες (web site) που ασχολούνται με τον καιρό είναι πολλές. Ας δούμε κάποιες από αυτές, αφού πρώτα ξεκινήσουμε, από την ιστοσελίδα του Ανδριώτη μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά!

https://www.kolydas.gr/

Ο καιρός της Άνδρου, ιστοσελίδες για πρόγνωση καιρού

k24.net: Ο καιρός στην Ελλάδα
Πρόγνωση καιρού για την Ελλάδα. Χάρτες καιρού, ανέμου, θαλασσών, δορυφορικές εικόνες, μετεωρολογικοί σταθμοί και webcams.

🌐 https://gr.k24.net/ellada/kyklades/kairos-andros-2972

Ο καιρός της Άνδρου, ιστοσελίδες για πρόγνωση καιρού

www.windy.com
Το Windy είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προβολή προγνώσεων καιρού με όμορφα γραφικά.

🌐 https://www.windy.com/37.838/24.944?37.366,24.948,9

Ο καιρός της Άνδρου, ιστοσελίδες για πρόγνωση καιρού

Ο καιρός της Άνδρου, ιστοσελίδες για πρόγνωση καιρούΟ καιρός από ένα Νορβηγικό web site που “πέφτει μέσα” σε πολλές προγνώσεις. Μην σας νοιάζει που η Νορβηγία πέφτει μακριά, ζούμε σε εποχή που οι αποστάσεις έχουν μηδενιστεί.

🌐 https://www.yr.no/en/forecast/Greece/Andros

 

💧💦☔️ Σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 στην Άνδρο βρέχει από το πρωί. 

Αν γνωρίζετε κάποιο ενδιαφέρον web site γράψτε στα σχόλια. 👇👇👇

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.