Ανθρωπιστική βοήθεια στους δοκιμαζόμενους Τούρκους
Ακόμη μία ομάδα βοήθειας στέλνει η Ελλάδα στην Τουρκία, η οποία μετρά τις τεράστιες «πληγές» που άνοιξε ο μεγάλος σεισμός της Δευτέρας (6/2). Η ομάδα των Ελλήνων επίλεκτων εθελοντών με εκπαιδευμένα σκυλιά και ειδικό εξοπλισμό ξεκινά για την Τουρκία, προκειμένου να βοηθήσει στην ανεύρεση επιζώντων κάτω από τα συντρίμμια. Την ίδια ώρα, τα σωστικά συνεργεία στη γειτονική χώρα συνεχίζουν τις προσπάθειες να εντοπίσουν έστω και… μια ανάσα ζωής κάτω από τα χαλάσματα.

Ανθρωπιστική βοήθεια στους δοκιμαζόμενους Τούρκους από τον πλέον φονικό σεισμό 7,8 ρίχτερ που ανατρίχιασε την υδρόγειο και μέχρι τώρα αριθμεί σχεδόν 5.000 νεκρούς προσφέρει και ο Δήμος Ανδρου απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες.

Ανθρωπιστική βοήθεια στους δοκιμαζόμενους Τούρκους

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.