Αναφορικά με το πρόβλημα εκπομπής τηλεοπτικού σήματος στις περιοχές Πιτροφού και Μαινήτων μετά από ενημέρωση του τεχνικού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα ηλεκτροδότησης των τηλεοπτικών πομπών.

Μόλις οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή το επιτρέψουν, συνεργείο ηλεκτρολόγων του Δήμου θα αποκαταστήσει τη βλάβη.

Ευχαριστούμε για την υπομονή και την συνεργασία.

 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σήμερα, πρωτη μέρα λειτουργίας των σχολείων, με θερμοκρασίες που πλησίαζαν το μηδέν, το Λύκειο στην Χώρα βρέθηκε χωρίς θέρμανση, γιατί τελείωσε το πετρέλαιο. Εν μέσω χειμώνα, εν μέσω κακοκαιρίας με χαμηλότερες θερμοκρασίες κανεις δεν φρόντισε να τσεκάρει αν υπάρχει αρκετό πετρέλαιο για την θέρμανση των παιδιών; Κι όταν λέμε θέρμανση δεν εννοούμε να ανάβει το καλοριφέρ μια ώρα την ημέρα, για να μην τελειώσει γρήγορα το λιγοστό πετρέλαιο που έβαλε ο Δήμος…. Ποιος επιτέλους θα δώσει σημασία στα χάλια που επικρατούν στα σχολεία τόσο σε κτιριακά προβλήματα όσο και σε προβλήματα θέρμανσης, καθαριότητας, φύλαξης κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.