ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: "υποψίες και μεθοδεύσεις"Με έκπληξη ακούμε και διαβάζουμε το σύστημα Λοτσάρη να κατηγορεί σύσσωμη την αντιπολίτευση ότι δήθεν εξαιτίας μας ο Δήμος Άνδρου μπορεί να χάσει τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης για έργα βελτίωσης της οδοποιίας στο νησί.

Το αφήγημα τους ότι όσοι δεν θέλουν την απευθείας ανάθεση των 2.000.000 δεν θέλουν και το έργο, είναι τουλάχιστον ανόητο και πολύ πονηρό.
Αποκρύπτουν συστηματικά το γεγονός ότι η ένσταση μας αφορά ΜΟΝΟ στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων.
Υπενθυμίζουμε πως η παράταξή μας αποδέχτηκε ΘΕΤΙΚΑ και την χρηματοδότηση και το έργο.
Τα συνεχή ψέματα και η λάσπη στον ανεμιστήρα, μόνο υποψίες μας δημιουργεί για περίεργες μεθοδεύσεις.
Επιχειρούν με τα κάθε λογής παπαγαλάκια να αποποιηθούν τις ευθύνες κακοδιαχείρισης και να πείσουν με κάθε τρόπο τους πολίτες ότι το έργο μπορεί να γίνει μόνο με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.
 
Γιατί δεν λένε ότι από το συνολικό ποσό των 2.800.000 ευρώ, οι 800.000 θα διατεθούν, όπως προτείναμε μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας, ενώ το υπέρογκο ποσό των 2.000.000 θα δοθεί με διαπραγμάτευση και απευθείας ανάθεση, χωρίς δημοσιότητα της πρόσκλησης.
Γιατί δεν βάζουν όλο το ποσό σε διαγωνισμό;;
Γιατί φοβούνται να γίνει γνωστό το έργο των 2.000.000 και να δηλώσουν ενδιαφέρον περισσότερες και ίσως σοβαρότερες εταιρείες;;
 
Και επειδή υπάρχει μεγάλη εμπειρία από τα έργα των απευθείας αναθέσεων της Διοίκησης Λοτσάρη, τα οποία στην πλειονότητά τους διακρίνονται για την προχειρότητά τους, ζητούμε από την Δημοτική Αρχή να συνταχθεί με την κοινή λογική και το συμφέρον των δημοτών και να προχωρήσει με διαγωνιστική διαδικασία στη διάθεση του ποσού, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις προς όφελος του δήμου, αλλά και εξασφαλίζοντας ποιοτικότερα έργα.
Αυτή η επιμονή τους με τα παπαγαλάκια, να πείσουν τους πάντες για τις απευθείας αναθέσεις, εκτός του ότι αποτελεί μια πρωτοφανή καινοτομία του συστήματος Λοτσάρη στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, μόνο υποψίες και μεθοδεύσεις μας φέρνει στο νου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.