Δώρα αγάπης με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου

Πολλοί μιλούν για έναν ξενόφερτο άγιο τον Άγιο Βαλεντίνο που είναι κυριολεκτικά η χαρά των εμπόρων. Είναι όμως μια ακόμη ευκαιρία να τολμήσει κανείς το δικαίωμά του στο χαμόγελο και τη χαρά που πάντα χαρίζει ένα δώρο. Στο πωλητήριο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή θα βρει κανείς αποκλειστικές δημιουργίες δώρα με υπογραφή τέχνης!

“Στο B&E Goulandris Shop θα βρείτε, μεταξύ άλλων, σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς σε διαφορετικά χρώματα, βραχιόλια με κόσμημα από επισμαλτωμένο χαλκό και μενταγιόν σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή από την Κατερίνα Σταμάτη, σκουλαρίκια εμπνευσμένα από το έργο του Georges Braque «Δυο πουλιά» καθώς και ένα μενταγιόν από αλουμίνιο σχεδιασμένο αποκλειστικά για το Ίδρυμα από την Χριστίνα Μόραλη. Μπορείτε επίσης πάντα να δώσετε στους αγαπημένους σας την ευκαιρία να επιλέξουν εκείνοι το δώρο που προτιμούν, χαρίζοντάς τους μια δωροκάρτα για αγορές από το Πωλητήριο”.

Ώρες λειτουργίας του B&E Goulandris Shop:
Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή 10.00-18.00, Παρασκευή 10.00-20.00
Τρίτη κλειστά

Για online αγορές από το e-shop του B&E Goulandris Shop: goulandris.gr/shop
 
B&E Goulandris Shop
Ερατοσθένους 13, Αθήνα 116 35
Τ: 210 7252895
goulandris.gr

Το δημοσίευμα δεν είναι διαφημιστικό

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.