Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, συνέβη ένα όμορφο Συνετιανό αντάμωμα στον Πειραιά. Ήταν ο πρώτος ετήσιος χειμερινός χορός και κοπή πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογός “Το Συνετί” Άνδρου μετά από χρόνια στην Αθήνα και είχε πολλά χαμόγελα, κέφι και χορό!

Συνετιανό αντάμωμα στον Πειραιά

Στον χορό παρευρέθηκαν απανταχού Συνετιανοί από την Άνδρο, την Αθήνα και την Αμερική. Ακόμα παρευρέθησαν οι βουλευτές Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιου και Φίλιππος Φόρτωμας καθώς και ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης.

Συνετιανό αντάμωμα στον Πειραιά

Το παρόν έδωσαν ακόμη ο  Αντώνης Αντώνογλου (Δημοτικός Σύμβουλος), ο Σπύρος Τσαούσης (Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του συλλόγου), η Φωτεινή Κορκοδείλου (εκπρόσωπος Συλλόγου Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου), ο Γιώργος Μανάλης (εκπρόσωπος Συλλόγου Λειβαδίων), η Αργυρώ Κατσίκη (Εκπρόσωπος Συλλόγου Πίσω Μεριάς), ο Δημήτρης Κολυδάς (Πρόεδρος Συλλόγου Άρνης), ο Κώστας Καλογρίδης (εκπρόσωπος του συλλόγου Κοχύλου) και ο Κώστας Τατάκης (εκπρόσωπος Ένωσης Ανδρίων). Στο παραδοσιακό βιολί ήταν ο Πάνος Μάνεσης με την ορχήστρα του. 

Ευχόμαστε να έχουμε πάντα όμορφες αφορμές για να ανταμώνουμε! 

Και του χρόνου με υγεία!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.