Αυξάνονται και πληθύνονται τα πολιτιστικά κέντρα στο νησί. Όπως είχε προαναγγελθεί υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Άνδρου και της αναδόχου εταιρείας  για την μετατροπή του πρώην δημοτικού σχολείου Γαυρίου σε πολιτιστικό κέντρο.

Το Δελτίο τύπου του Δ.Α. 

«ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ, Δ.Ε. ΥΔΡΟΥΣΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ»

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου μας και της αναδόχου εταιρείας  για την μετατροπή του πρώην δημοτικού σχολείου Γαυρίου σε πολιτιστικό κέντρο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 767.330,09€ και ο χρόνος αποπεράτωσης σε 12 μήνες. Οι εργασίες θα αρχίσουν άμεσα.

Πρόκειται για την ανακατασκευή του υπάρχοντος συγκροτήματος και την προσθήκη νέων κτισμάτων, που θα δημιουργήσουν μια σύγχρονη εγκατάσταση για την εξυπηρέτηση των πολλαπλών και αυξανόμενων αναγκών  πολιτιστικών δράσεων.

Εναρκτήριο λάκτισμα για το πολιτιστικό κέντρο Υδρούσας

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Δ. Λοτσάρης δήλωσε: «Το κομμάτι των υποδομών που στηρίζουν τις πολιτιστικές δράσεις αποτελεί έμπρακτα για μας προτεραιότητα. Αφορά την ποιότητα ζωής των κατοίκων, την διάσωση και διάδοση του πολιτισμού, των τοπικών εθίμων και δράσεων. Αποτελεί έναν από τους μοχλούς τουριστικής ανάπτυξης. Συνεχίζουμε να παράγουμε χειροπιαστό και μετρήσιμο έργο, κόντρα σε έναν ακήρυχτο και πρωτοφανή πόλεμο που δεχόμαστε. Συνεχίζουμε να κοιτάμε όλους τους Ανδριώτες στα μάτια και μαζί τους να προχωράμε μπροστά. Συνεχίζουμε να χτίζουμε το αύριο της Άνδρου. Για μια ακόμα φορά, ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του Δήμου για την προσπάθεια, που καταβάλλουν καθημερινά δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό».

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.